Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinde ‘kötü kadın’ rolü, bir oyuncunun üzerine fena halde yapıştı!

Üç Kız Kardeş dizisinde ‘kötü kadın’ rolü, bir oyuncunun üzerine fena halde yapıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Üç Kız Kardeş dizisinin hikaye bütünlüğü ve yaşanan ağır psikolojik durumlar, izleyicilerin bağlılığını artırıyor. Dizide eleştiri alan ama hikayeden çıkartılsa, birçok kişinin hikayedeki eski tadı alamayacağı bir isim de var. Nazlı Senem Ünal’dan bahsediyoruz.

1991 yılında Bursa’da dünyaya gelen genç oyuncu, Mine karakterinde o kadar başarılı bir performans ortaya koyuyor ki, yayınlanan her bölümde izleyici bu karaktere adeta nefret dolu sözlerle saldırıyor. Senariste Mine karakterini dizinin hikayesinden çıkartması gerektiğini telkin eden birçok mesaj da sosyal medyada paylaşılıyor. Dizi hayranları, hikayenin bütünlüğü içinde Mine karakterine karşı cephe aldı ve Türkan ile yaşadıkları kavgada onu haksız buluyor.

Üç Kız Kardeş dizisinde 'kötü kadın' rolü, bir oyuncunun üzerine fena halde yapıştı! 8

Nazlı Senem Ünal karakteri o kadar başarılı canlandırıyor ki, birçok izleyici için Mine karakterini görmek bile onları deli etmeye yetiyor. Tabii ki bir oyuncunun izleyicilere bu hissi vermesi ve hikayenin içine çekmesi çok önemli bir başarı olarak gösteriliyor.

Mine karakteri şayet hikayeden çıksa veya etkisi azalsa Üç Kız Kardeş’in heyecanında çok olumsuz bir tablo da ortaya çıkacaktır. Dizilerde ‘kötü kadın’ yakıştırması çok yapılır ve bu sefer de bu yakıştırma Üç Kız Kardeş dizisinin Mine’si için söyleniyor. Tabii ki bir oyuncu adına milyonlarca izleyicinin tepkisini alabilecek bir performans ortaya koymak bir oyunculuk başarısı olarak tarif ediliyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin 26. bölümünde Türkan’ı ölümü terk eden Mine’nin yaptıklarına sinir olanlar, sosyal medyada binlerce paylaşımda bulundu. Bu paylaşımlardan bazıları şöyle:

“Şu Mine karakterini diziden çıkartın, onu izlemek zorunda mıyız.”

“Mine ve Türkan sahnelerini midem bulanarak, iğrenerek izliyorum.”

“Mine’yi her gördüğümde aklıma Chucky geliyor, korkunç kadın.”

Üç Kız Kardeş dizisinde 'kötü kadın' rolü, bir oyuncunun üzerine fena halde yapıştı! 9

Nazıl Senem Ünal’ın Üç Kız Kardeş dizisindeki ‘kötü kadın’ tiplemesi olarak tarif edilen Mine karakteri ile kariyerinde çok önemli bir aşamayı geçtiğini ve ilerleyen dönemde yapımcılardan çok sayıda teklif alacağı da ortada.