Ana sayfa Sosyal Medya İşte Baba dizisinin yıldızı Özge Yağız’ın motivasyon sırrı!..

İşte Baba dizisinin yıldızı Özge Yağız’ın motivasyon sırrı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yeni yayın döneminde Show TV’de Baba dizisinin 2. sezonuyla ekrana gelen oyuncu Özge Yağız dizide usta oyuncu Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş ve Hakan Kurtaş ile birlikte rol alıyor.

Başarılı performansıyla adından söz ettiren oyuncu All Magazine Dergisi’nin Kasım ayı sayısına yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Deriye çarpıcı pozlar veren oyuncu, “Beni rahatsız etmeyecek derecede özgüvene sahibim diyebilirim” açıklamasını yaptı.

İşte Baba dizisinin yıldızı Özge Yağız'ın motivasyon sırrı!.. 7

Özge Yağız motivasyon sırrını ise şu sözlerle anlattı; “Kendime koyduğum her hedef gerçekleştikten sonra ‘vay be!’ derim açıkçası, demeliyiz de, küçük büyük ne yaptıysak bizi şaşırtıp modumuzu yükseltmeli.”

Meslektaşı Gökberk Demirci ile yaşadığı aşkla da zaman zaman gündeme gelen güzel oyuncunun rol aldığı Baba dizisinde Levent Ülgen, Hazal Türesan ve Ali İl gibi tecrübeli isimler yeni sezonun sürprizi oldu.

Oyuncu yeni sezon ile ilgili heyecanını şu sözlerle anlatmıştı; “Dizi harika, çok yoğun ama çok güzel. Biz çok tempolu başladık yeni sezona.. Çünkü yepyeni bir hikayemiz var. Ben en az izleyici kadar heyecanlıyım. Hatta izleyiciden daha heyecanlıyım. Sanki yeni bir şeye başlıyormuş gibisiniz her sezona. Bu da yepyeni bir şey bizim için.”