Ana sayfa Sosyal Medya Su Burcu Yazgı Coşkun ve Yiğit Koçak, popülerliğin zirvesinde ama ayakları da yere sağlam basıyor!

Su Burcu Yazgı Coşkun ve Yiğit Koçak, popülerliğin zirvesinde ama ayakları da yere sağlam basıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Asiye karakteri ile milyonların sevgisini kazanan Su Burcu Yazgı Coşkun, henüz çok genç bir yaşta olmasına rağmen büyük bir şöhretin sahibi oldu. Gençler arasında çok sevilen oyuncu, sosyal medyada yapılan en çok konuşulan kadın oyuncular listesinde de uzun süredir birinciliği kimseye kaptırmadı.

Su Burcu Yazgı Coşkun, 15 Nisan 2005 tarihinde dünyaya geldi ve henüz 17 yaşında olmasına rağmen de büyük bir popülerlik elde etti. Konuşması, tavırları ve sosyal medya paylaşımları ile bu şöhretin şımarıklığını taşımadığını gözlemlediğimiz genç oyuncu, ayaklarını yere sağlam basarak kariyerinde ilerliyor.

Su Burcu Yazgı Coşkun ve Yiğit Koçak, popülerliğin zirvesinde ama ayakları da yere sağlam basıyor! 8

Popülerliğin pozitif yanlarına odaklandığını söyleyen Su Burcu Yazgı Coşkun, yaptığı işin kabul görmesinden çok memnun ve “Pozitif kısmına odaklanıyorum ben. Çok katkısı var tabii ki, destek ve ilgi ve yaptığın işin kabul görmesi” şeklinde konuştu.

Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Ömer karakterini canlandıran Yiğit Koçak, bu proje sayesinde geniş bir hayran kitlesine kavuştu. Dizinin genç oyunculara büyük popülerlik kattığını sosyal medyadaki yansımalardan anlayabilirsiniz.

Ömer karakterinde gayet başarılı bir iş çıkartan Yiğit Koçak, kendi hayatında bu durumun hiçbir şeyi değiştirmediğini düşünüyor.

Su Burcu Yazgı Coşkun ve Yiğit Koçak, popülerliğin zirvesinde ama ayakları da yere sağlam basıyor! 9

Yiğit Koçak, “Benim hayatımda hiçbir şey değiştirmedi çünkü bunu birebir tadabilecek bir vaktim olmadı. Çok çalıştığımızdan dolayı, daha bunu deneyimleyemedim. Ama tabii sokağa çıktığım zamanlarda güzel bir etki var. Hiç olumsuz bir şey yok” açıklamasında bulundu.

Bu durumun kendisi için çok hoş olduğunu ve hayatını güzelleştirdiğini belirten Yiğit Koçak, halinden de gayet memnun.