Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kız Kardeş dizisinde Rüçhan taraf değiştirdi, denklem bozuldu!

Üç Kız Kardeş dizisinde Rüçhan taraf değiştirdi, denklem bozuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamlarının ilgiyle izlenen Üç Kız Kardeş dizisi bu hafta bayram nedeniyle izleyicilerle buluşamamıştı. Diziyi büyük bir heyecan ile bekleyen izleyiciler, 11. yeni bölüm heyecanını yaşıyor…

Reha Özcan, İlcal Aydın, Özgü Kaya, Berker Güven, Almila Ada, Veda Yurtsever ve Melisa Berberoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin ilk 10 bölümü büyük ilgi çekti. İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan ve hikayesi ile de milyonların kalbine seslenen Üç Kız Kardeş’de 10 Mayıs Salı akşamı çok etkili sahneler bulacaksınız.

Veda Yurtsever’in başarıyla canlandırdığı Rüçhan karakterinin taraf değiştirmesi ile birlikte hikayede de çok önemli değişimler yaşanacak. Rüçhan, Mine’nin tarafına geçiyor!

Evi terk eden Türkan, Rüçhan’ı karşısına almıştır. Kapısına dayanan Somer’i de kesin bir dille uyarır. Ancak Rüçhan Türkan’ı alt etmeye kararlıdır. Taraf değiştirir ve Mine’yi yeni gelini olarak ilan eder.

Rüçhan’ın bu hamlesi ile birlikte artık Mine ile Türkan arasında da büyük bir çekişme yaşanacak. Tabii ki hem annesi hem eski aşkı hem de karısı arasında kalacak olan Somer’in ne yapacağı da merakla bekleniyor.

Berker Güven’in başarılı performansı ile göz doldurduğu Somer karakterinin bundan sonra alacağı kararlar Üç Kız Kardeş dizisinin de geleceğini belli edecek. Türkan’ın fragmana yansıyan Somer’e yönelik şu sözleri de bir hayli dikkat çekici: “Asla sevmeyeceğim kadına değil, aşık olduğun Türkan’a gel.”

Somer’in Türkan’a olan aşkının daha netleşeceği bölümler geliyor. Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle 10 Mayıs Salı 20.00’da Kanal D’de!