Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinde senaristler Türkan ile Somer’e takılıp kaldı, kitaba dönün!

Üç Kız Kardeş dizisinde senaristler Türkan ile Somer’e takılıp kaldı, kitaba dönün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İclal Aydın’ın aynı isimli roman olarak yayınlanan Üç Kız Kardeş’in dizi versiyonu da büyük ilgi görmeye devam ediyor. Kanal D ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan dizinin hikayesi izleyenleri duygudan duyguya sürükleyen bir noktada. Hikaye bu kadar etkileyici olunca da izleyiciler her yeni bölümü heyecanla bekliyor.

Kanal D’nin geçen yıl Şubat ayında yayınlamaya başladığı Üç Kız Kardeş dizisi 1. yılını doldurmaya yaklaştı. Hikayenin başarısını yüksek gelen reytingler kanıtlıyor. İstikrarlı bir şekilde ekranda güçlü bir performans sergileyen Üç Kız Kardeş dizisinin hayranları, senaristlerin Türkan ile Somer karakterlerini öne çıkartma sevdasının kitaptaki hikayeden uzaklaşmaya neden olduğunu düşünüyor.

Bazı dizi hayranları Üç Kız Kardeş kitabının sadece Türkan ile Somer’den ibaret olmadığını ve heyecanın artması için de senaristlerin orijinal hikayeye geri dönmesini arzuluyor. Tabii ki Türkan ile Somer’in aşk dolu anlarını izleyerek kendi hayatlarındaki sıkıntıları unutan birçok dizi hayranı ise gelinen bu noktadan memnun.

Üç Kız Kardeş dizisinde senaristler Türkan ile Somer'e takılıp kaldı, kitaba dönün! 7

Üç Kız Kardeş dizisinde Nesrin karakterini canlandıran İclal Aydın aynı zamanda romanın da yazarı olduğu için hikayenin değişimini ve dönüşümünü en iyi değerlendirebilecek isim olarak dikkat çekiyor.

Senaryo konusunda da zaman zaman senaristlere bazı deneyimler aktaran İclal Aydın’ın bu büyük başarıda payı büyük.

Senaristler Türkan ile Somer arasındaki konuyu fazlasıyla öne çıkartarak reytinglerin istikrarlı şekilde iyi gelmesini sağladı. Ancak bundan sonra böyle devam eder mi, izleyici sıkılmaya başlar mı bilinmez. Ancak dizinin reytingler nedeniyle kitaptaki hikayeden uzaklaşmaya başlaması gibi bir durum sosyal medyada konuşulmaya başlandı.