Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Meriç’in üzerine titrediği Yazgı dizisi final yaparken kazanan Yağmur Öztürk oldu!

Erkan Meriç’in üzerine titrediği Yazgı dizisi final yaparken kazanan Yağmur Öztürk oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan günlük dizi Yazgı, büyük beklentilerle ekrana geldi ama beklenildiği başarıyı sergileyemedi. Yazgı dizisinin başrol erkek oyuncusu olan Erkan Meriç, Umut karakteri ile yer aldığı hikayede iyi performans sergilese de izleyiciler yeterince ilgi göstermedi.

Düşük gelen reytingleri nedeniyle 74. bölümü ile birlikte 13 Ocak Cuma günü son kez yayınlanan Yazgı isimli günlük dizinin en büyük kazanını ise kadın başrol oyuncusu olan Yağmur Öztürk oldu.

Genç oyuncu, bu dizi projesindeki rolü sayesinde geniş bir hayran kitlesinin dikkatini çekmeyi başardı. 2019 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde Acemi Anneler isimli günlük diziyle dikkat çeken Yağmur Öztürk, ayrıca Son Nefesime Kadar isimli kısa süren projede de rol almıştı.

Erkan Meriç'in üzerine titrediği Yazgı dizisi final yaparken kazanan Yağmur Öztürk oldu! 7

Yazgı dizisi ile birlikte bir anda parlayan Yağmur Öztürk, yapımcılardan da teklif üstüne teklif aldı. Genç oyuncu, başarılı çıkışı sayesinde 2023 yılında da yeniden ekranlarda yer almaya devam edecek. Keremcem’in başrolünde yer aldığı Tatlı Hayat, Acı Aşk isimli yeni dizinin kadın başrolü olarak Yağmur Öztürk ile anlaşma sağlandığı ortaya çıktı.

2012 yılında oyunculuk kariyerine başlayan Erkan Meriç, Adını Sen Koy isimli günlük dizi projesi ile büyük popülerlik yaşadı. Geçen yıl Savaşçı isimli dizide yer alan oyuncu, ayrıca kısa süren Gülümse Kaderine isimli dizide de başrollerden birisiydi.

Yazgı dizisi ile 2022-2023 sezonuna iddialı başlasa da 2023 yılının başlarında Yazgı dizisinin vedası büyük bir şanssızlık olarak değerlendiriliyor.

Oyuncuların ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden dizinin hayranları, senaryonun yeterli olmadığını ve bu nedenle de diziye ilginin düşük kaldığını düşünüyor.