Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kız Kardeş dizisinde Somer tutarsızlıkta zirve yaptı!

Üç Kız Kardeş dizisinde Somer tutarsızlıkta zirve yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında salı akşamları yayınlanmakta olan Üç Kız Kardeş dizisi yeni haftada çok etkileyici bir bölümle izleyicileri derinden sarsacak. Somer ile Türkan arasındaki ilişkinin giderek çıkmaza doğru sürüklendiği bir bölüm izleyeceksiniz.

Türkan’ın hamile olduğunu öğrenmesinin ardından birçok izleyici bunu Somer ile paylaşıp paylaşmayacağını merak ediyordu. Ancak yayınlanan tanıtımda sanki bunu Somer’e söylemeyecek gibi bir görüntü ortaya çıkıyor..

Berker Güven’in canlandırdığı Somer karakterini eleştiren dizi hayranları, herkesi hayal kırıklığına uğrattığına yönelik birçok paylaşımda bulundu. Üç Kız Kardeş dizisinin hayranları, Somer’i tutarsız birisi olarak görüyor ve ona güvenilmeyeceğini düşünüyor.

Berker Güven’in karakteri başarılı bir şekilde canlandırmasının da hikayeye büyük katkısının olduğunu ifade eden dizinin hayranları, Türkan karakterini destekleyen izleyicilerin hayal kırıklığı yaşadığını vurgulayan yorumlar paylaşıyor.

Üç Kız Kardeş dizisinde Somer tutarsızlıkta zirve yaptı! 7

Ünlü şarkıcı Gülden Karaböcek’in ‘’Kırılsın Ellerim’’ isimli şarkısının eşliğinde sunulan fragman büyük ilgi görürken, Türkan ve Somer arasında iplerin kopma noktasına gelmesi de dikkat çeken bir detay oldu.

Heyecanla beklenen dizinin yeni bölümünden yayınlanan tanıtımda; Türkan ile Somer arasında ipler tamamen kopmaya başlıyor.

Somer’den duyduğu ağır sözleri hazmedemeyen Türkan, evi terk ediyor.

Öte yandan Özer’in hastanelik olması herkeste şok etkisi yaratıyor. Rüçhan onca yaşanan olaya rağmen Özer’in elini sımsıkı tutuyor ve onu bırakmayacağını söylüyor.

Diğer taraftan Mustafa’nın evlilik teklifini kabul eden Derya’nın, babasının sert tepkisi ile karşılaşması yeni bölüme dair heyecanı arttıracak.

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle Salı akşamı 20.00’da Kanal D’de…