Ana sayfa Dizi Haberleri Yalnız Kurt dizisinde büyü bozulunca, reytingler fena düştü!

Yalnız Kurt dizisinde büyü bozulunca, reytingler fena düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – atv ekranında yayınlanan Yalnız Kurt dizisi, ünlü yönetmen ve yapımcı Osman Sınav’ın imzasını taşıyor. Türkiye’nin yakın dönemine ilişkin perde arkasında yaşananları ekrana getirme iddiası ile ortaya çıkan Yalnız Kurt, ilk bölümlerde çok sayıda izleyiciyi kendisine çekmeyi başardı.

Dizinin görsel kalitesi ve hikayenin çekiciliği ile atv ekranında güneş gibi parlayacağı düşünülürken, ilk bölümlerdeki yoğun ilginin hızla azalmaya başladığını gözlemliyoruz. Cihan Ünal’ın muhteşem oyunculuğu ve sesinden etkilenen birçok dizi hayranı, başrol çiftini ise tartışıyor. Hasan Denizyaran ile Damla Colbay ikilisi iyi oyunculuk sergilese de dizi hayranları çok daha popüler isimlerin bu roller için seçilebileceği yönünde baştan bu yana eleştirilerde bulunuyor.

Yalnız Kurt dizisinde büyü bozulunca, reytingler fena düştü! 7

Paralel devlet yapılanmasını anlatması bakımından önemli bir hikayeyi izleyici ile buluşturan dizinin beşinci bölüm reytingleri herkesi şaşkına çevirdi. Daha önce zirveye oynayan ve birincilik de elde eden dizi, artık bu iddiasından çok uzakta…

Yalnız Kurt’un hikayesinde anlatılan olayları gerçek hayattaki olaylarla karşılaştıran birçok izleyici, net bir yanıt bulamamanın sıkıntısını yaşadı.

Bazı dizi karakterlerinin gerçek hayattaki iz düşümleri konusunda yaşanan kargaşa, hikayeye olan ilginin de azalması sonucunu doğurdu. Çünkü hayali olaylar mı anlatılıyor, yoksa gerçekte yaşanan paralel devlet yapılanmasının iç yüzü bazı şifreli mesajlarla mı veriliyor? İşte bu soru izleyicinin aklında duruyor.

Yalnız Kurt’un hikayesindeki karakterlerin gerçek hayattaki iz düşümleri konusunda yaşanan kafa karışıklıkları da dizinin anlaşılmasını zorlaştırdı. İşte bu nedenle Yalnız Kurt, biraz daha reyting kaybederek ortalama oranlara doğru hızla düşüyor… Yüksek reytingler artık dizi için önemli bir senaryo atağı yapmaz ise zor gözüküyor.

Yalnız Kurt’un beşinci bölümü, tüm kişiler ve ABC1 gruplarında beşincilik elde ederken, AB grubunda ise dördüncü sırada yer alıyor. Hala güçlü bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin hikaye sunumu konusunda bir açılım yapması giden izleyiciyi yeniden ekrana çekebilir.