Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan gerçekleri itiraf edecek mi?

Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan gerçekleri itiraf edecek mi?

tarafından ker_def

Kanal D’nin, üçüncü bölümüyle ekrana gelecek, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş’in yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Türkan ve babası arasındaki duygusal konuşmanın yer aldığı sahne herkesi derinden etkiledi.

Türkan, evliliğindeki büyük krizi babasına itiraf edecek mi? Sadık, biricik kızı Türkan’ın mutlu olmadığını hisseder. Türkan’ı karşısına alan merhametli ve ince düşünceli baba Türkan’a mutsuz olduğunda geri dönebileceği bir evi olduğunu hatırlatır. Türkan, babasının bu duygusal konuşması karşısında gerçekleri itiraf edecek mi?

Tanıtımda Sadık, Türkan’ın mutlu olmadığını hisseder ve ona mutsuz olduğunda geri dönebileceği bir evi olduğunu hatırlatır. Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği dizinin çekimleri Ayvalık’ta gerçekleşiyor.

Salı akşamları izleyiciyle buluşan Üç Kız Kardeş dizisinde; Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever gibi önemli isimler bir araya geldi.

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururuken, senaryosunu Betül Yağsağan kaleme alıyor.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan Üç Kız Kardeş yeni bölümleri ile her Salı akşamı Kanal D’de…