Ana sayfa Dizi Fragmanları Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra’nın öğrendiği şoke eden gerçek!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra’nın öğrendiği şoke eden gerçek!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Evlilik Hakkında Her Şey, salı akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Sadık bir izleyici grubu tarafından takip edilen diziden, önceki hafta Yıldırım karakterini canlandıran Yiğit Kirazcı ayrılmıştı.

Dizide zaman atlaması da yaşandı ve Yıldırım karakterinin ölümü üzerine hikayede önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yıldırım’ın ölümünün kaza olmadığını öğrenen Azra, gerçeği ortaya çıkarmak için harekete geçer. Azra ve Efe’nin çözmesi gereken düğüm; Buket’in şüpheli intiharı ve Yıldırım’ın ölümü arasındaki bağlantıdır.

Çolpan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için yapacağı konuşmaya hazırlanırken Cevher Hukuk’un kapısını çalan sürpriz bir müvekkil, onu zorlu bir davayla karşı karşıya bırakacaktır. Azra’nın bildiklerini öğrenmek isteyen Haluk, Azra’ya büyük bir tuzak kurar.

Haluk’un maskesini düşürmeye kararlı olan Azra’nın ise bunu başarabilmesi için yardıma ihtiyacı vardır. Bora, Sanem, Azra ve Efe kendilerini tehlikeli bir oyunun içinde bulurlar. Cinayet üzerindeki sır perdesi aralandıkça onları bekleyen tehlike de büyümektedir…