Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kız Kardeş dizisinde umarız böyle büyük bir hata yapılmaz!

Üç Kız Kardeş dizisinde umarız böyle büyük bir hata yapılmaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş dizisi Kanal D ekranında izleyicilerle salı akşamları bu sezon için son kez buluşacak. 14 Haziran Salı günü saat 20.00’da yayınlanacak olan 16. bölümde çok önemli olaylar sizleri bekliyor. Üç Kız Kardeş dizisinin kötü kadını olarak öne çıkan Rüçhan’ın sözleri ile Nesrin hayatının şokunu yaşayacak.

Dizide Nesrin karakterini İclal Aydın canlandırıyor. Aynı isimli romanın yazarı olan İclal Aydın, kendi hikayesinde başrolde ve çok da başarılı bir performans ortaya koyuyor. Geçtiğimiz günlerde dizinin genç kadın oyuncuları ile birlikte ödül mutluluğu da yaşayan İclal Aydın başarının ekip ruhu ile sağlandığını söylemişti.

Üç Kız Kardeş dizisinde gerçekten de güçlü bir ekip ruhu, başarılı bir hikaye ve etkileyici oyunculuk performansları bulunuyor. Dizinin sezon finalinde de çok dikkat çeken sahneler izleyeceksiniz. Türkan ile Somer’in barışmalarına sevinen dizi hayranları, bu sefer de Rüçhan’ın kötülüğüne kızacak.

Üç Kız Kardeş dizisinde umarız böyle büyük bir hata yapılmaz! 7

Veda Yurtsever’in çok başarılı bir performans ile Rüçhan karakterinin öne çıkması da hikayenin can alıcı noktalarından birisi. Rüçhan’ın sözleri ile Nesrin hayatının şokunu yaşayacak. Nesrin’i kızı Dönüş, yatakta baygın halde bulacak.

Üç Kız Kardeş dizisinin hayranları Nesrin karakterine bir şey olmasını istemiyor. Senaristlere sosyal medyadan mesaj yollayan dizi hayranları, “Sakın Nesrin’e bir şey olmasın” diyerek de uyarıyor. Üç Kız Kardeş dizisinde Rüçhan’ın kötülüğüne kızan izleyiciler, Nesrin’in düştüğü durumun da çok zor ve ağır bir duygu barındırdığını belirten mesajlar paylaşıyor.