Ana sayfa Dizi Haberleri Yalnız Kurt dizisinde reyting düşüşüne aldanmayın, bu dizinin seveni çok!

Yalnız Kurt dizisinde reyting düşüşüne aldanmayın, bu dizinin seveni çok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranında cuma akşamları yayınlanmakta olan Yalnız Kurt dizisinin ilk 5 bölümü ilgi çekti ve iyi reytingler de elde edildi. Ancak ilk iki bölümde elde edilen iyi reyting oranları, sonraki 3 bölümde düşüş olarak gözlemlendi… Ancak bu düşüş sizi yanıltmasın, diziye bağlanan milyonlarca izleyici var ve sosyal medyadaki yorumlarında her bölüm öncesi müthiş bir merakın olduğunu görebilirsiniz.

Dizinin reytinglerindeki bu düşüşün hikaye ile bir ilgisi var. Osman Sınav imzasını taşıyan dizinin başrollerinde Cihan Ünal, Hasan Denizyaran ve Damla Colbay bulunuyor. Türkiye’deki paralel devlet yapılanmasını anlatan ve Golyat isimli düşmanın yaptıkları karşısında ülke savunmasına odaklanan dizinin altıncı bölümü 4 Mart Cuma akşamı yayınlanacak.

Yeni bölümde Altay’ın hedefi, 7 başlı ejderhanın tüm başlarının kim olduğunu öğrenecek. Düşmanları belirledikten sonra onları yöneten kişiye ulaşması gereken Altay’ı bekleyen zorlu bir görev var.

Yalnız Kurt dizisinde reyting düşüşüne aldanmayın, bu dizinin seveni çok! 7

Yalnız Kurt dizisinin altıncı bölümünde “herkese hükmeden aklı’ bulma çabasını izleyeceğiz. Altay ile Doğan’ın konuşması da çok ilginç. Doğan, bu kötü kişilerin gerekirse memleketi bile yakabileceği uyarısı yapıyor.

Murat Han’ın Doğan karakterindeki etkileyici oyunculuğunu da hemen belirtmek gerekiyor. Çok iyi bir sunum sergileyen usta oyuncu, Damla Colbay’ın canlandırdığı Sare karakteri ile de gayet iyi partnerlik süreci yürütüyor.

Heyecanlı bir yeni bölüm izleyicileri beklerken Yalnız Kurt’un fragmanı da izleyenleri mest ediyor.