Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisine yeni bir karakter geliyor ve hikayenin yönü tamamen değişiyor!

Üç Kız Kardeş dizisine yeni bir karakter geliyor ve hikayenin yönü tamamen değişiyor!

tarafından ker_def

Üç Kız Kardeş dizisi salı akşamları Kanal D ekranında yayınlanıyor. Dizide Nesrin karakterini canlandıran İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan bir proje. Dizinin kitaba göre mi ilerleyeceği yoksa kendisine yeni bir yol mu çizeceği konusunda merakla bekleniyordu.

Türkan ve Somer aşkının artık bitmeye doğru gitmesinin ardından bir de Kartal karakterinin 48. bölümde ortaya çıkacak olması ile birlikte izleyicilere önemli bir mesaj verilecek. Dizinin orijinal hikayesini kitaptan okuyanlar Türkan ile Kartal aşkına doğru adımlar atılmasını beklediklerini belirten yorumlar paylaşıyor.

Üç Kız Kardeş dizisi ikinci sezon sonuna doğru ilerlerken, reytinglerin çok iyi olması ile birlikte üçüncü sezonda da devam edecek projelerden birisi. Yeni sezonda anlaşılan Türkan ile Kartal karakterleri üzerine yoğunlaşma yaşanacak. Bunun ilk işaretleri de 48. bölümden itibaren verilecek.

Üç Kız Kardeş’in 48. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Türkan, gerçekleri Somer’in yüzüne vuruyor!

Türkan ile Somer arasındaki ipler iyiden iyiye gerilir. Öte yandan Dönüş, bir şeylerden şüphelenmeye başlar. Rüçhan ise Sevilay’dan intikam almaya başlar.

Diğer taraftan Mustafa ile evlenen Derya değişmek istemediğini söyler. Boşanmanın eşiğinde olan Türkan ile Somer’in ne yapacağı ise merak konusu.

Üç Kız Kardeş yeni bölümleriyle salı 20.00’de Kanal D’de!