Ana sayfa Dizi Fragmanları Devin Akın öldü, yaşasın Devin Soykan! İşte Aile dizisinde yepyeni bir dönemin işareti!

Devin Akın öldü, yaşasın Devin Soykan! İşte Aile dizisinde yepyeni bir dönemin işareti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aile isimli Show TV dizisinin hikayesinde önemli değişimler yaşanmaya başlıyor. Dizinin ilk 8 bölümü geride kaldı. İzleyiciler heyecanla yeni bölümlerde yaşanacakları bekliyor. 2 Mayıs Salı akşamı da dizinin 9. yeni bölümü ile yeni bir dönemin başlayacağının işaretlerini göreceksiniz.

Devin Akın karakteri ile başrolde yer alan Serenay Sarıkaya yine hayranlarını etkileyecek güçlü bir karakter dönüşümüne imza atacak gibi gözüküyor. Devin Akın olarak hayata çok farklı ve doğru bir yerden bakan bir karakterin, aşık olduğu Aslan Soykan ve ailesi ile girdiği etkileşim onu değiştiriyor.

Daha önce hiç onaylamadığı, ilişki halinde bulunmayı arzu etmediği insanlarla artık ortak yanları var ve Hülya Soykan’ın sözüyle de onu aileye bağlayan şey suç…

“Devin Akın öldü, yaşasın Devin Soykan” sözünü söyleyen Cihan karakteri üzerinden 9. bölümün değişimin ilk örneklerinin sergileneceği anlar yaşanacak.

Devin karakterinin sertleşmesi yani daha doğru bir tabir ile Aslan’ın dişi hali olmaya başlamasının ilk izlerini yeni bölümde bulabilirsiniz.

Aile dizisinde etkileyici bir hikaye dönüşümü, yine izleyicileri projeye bağlayacak gibi gözüküyor.

İşte 2 Mayıs Salı akşamı ekrana gelecek olan Aile dizisi 9. bölümden ilk fragman: