Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinin 3. sezon hazırlıkları iddialı bir dönemi işaret ediyor!

Üç Kız Kardeş dizisinin 3. sezon hazırlıkları iddialı bir dönemi işaret ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan ve İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş isimli dizi, salı akşamlarının etkili projelerinden birisi oldu.

Özgü Kaya ve Berker Güven ikilisinin başarılı partnerliği ile de çok konuşulan dizinin güçlü bir hikayesi bulunuyor. Üç Kız Kardeş dizisinin ilk iki sezonu çok başarılı geçti. Ayvalık’ta çekimleri yapılan dizinin üçüncü sezonunu da hayranlar büyük bir merakla bekliyor.

Süreç Film imzasını taşıyan dizinin yönetmenliğini ise Eda Teksöz yapıyor. İclal Aydın’ın hem kitabın yazarı olması hem de dizide başrolde bulunması da hikayenin başarısı için çok önemli bir gelişme oldu.

Yeni sezonda da senaryosu ile herkesi ekrana toplama hedefindeki Üç Kız Kardeş dizisinin ekibi, ön hazırlıklar yapıyor. Dizinin hikayesinde önemli değişimler yaşanacak. Yeni karakterler gelecek ve ekibe yeni oyuncular katılacak.

İkinci sezonun sonlarında Kartal karakteri ile diziye Gökberk Demirci dahil olmuş ve bu durum izleyenlerde büyük heyecana yaratmıştı.

Üç Kız Kardeş dizisinin 3. sezon hazırlıkları iddialı bir dönemi işaret ediyor! 7

Üçüncü sezonda da çok başarılı olması beklenen dizide yer alacak isimlerden birisi de Merve Şen oldu. Cevriye isimli karakteri canlandıracak olan oyuncu, özellikle Kuzey Yıldızı isimli dizideki Nahide rolüyle çok sevilmişti.

Oyuncu son dönemde Senden Daha Güzel ile Taçsız Prenses isimli kısa süren iki dizide de yer aldı. Yeni sezonda Merve Şen’in Üç Kız Kardeş dizisine önemli katkılar yapması bekleniyor.

Serdar karakterinin karısı olarak diziye Zuhal Acar’ın da katılacağı bilgisi basında yer aldı.

Yeni karakterleri ile izleyicileri bir kez daha hikayesine çekmesi beklenen Üç Kız Kardeş için ekibin Ağustos ayı içinde Ayvalık’ta bir araya gelerek çekimlere başlaması, Eylül ayında da yeni bölümleri yayınlanması bekleniyor.