Ana sayfa Sosyal Medya Uğur Güneş’in iddialı Al Sancak dizisi bitti ama yeni dizisi çok daha iddialı olacak!

Uğur Güneş’in iddialı Al Sancak dizisi bitti ama yeni dizisi çok daha iddialı olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova gibi çok iddialı bir dizinin ardından Uğur Güneş, Kanunsuz Topraklar isimli güçlü dram dizisinde başrolde yer aldı. Oyuncu, geçen sezon ise TRT1 ekranında yayınlanan Al Sancak isimli asker dizisinde büyük aksiyonun parçasıydı. Al Sancak dizisinin ikinci sezonu beklenirken, yaz döneminde iptal haberi geldi ve izleyiciler gibi oyuncular da bu duruma çok üzüldü.

Türk askerinin kahramanlıklarının anlatıldığı, aksiyon sahneleri bol olan Al Sancak dizisinin ardından Uğur Güneş’in yeni projesi de ortaya çıktı. Türkiye ile Pakistan ortak yapımı olan Selahaddin Eyyubi’nin hayatının anlatılacağı yeni proje için ön hazıklıklar devam ediyor. Dizinin başrol oyuncusu çok merak ediliyordu ve Uğur Güneş ile anlaşma sağlandığı ortaya çıktı.

Akli Film’in sahibi Emre Konuk’un bir süredir dizinin çekimlerinin yapılacağı plato için çalışmakta olduğu biliniyordu. Ancak TRT1’in projeye onay vermesi biraz gecikti. Oyuncu kadrosu için çalışmalar da devam ediyor. Emre Konuk’un yaptığı açıklamada Uğur Güneş ile anlaştıklarını söylemesi çok önemli bir detay oldu.

Eski dostu olan Uğur Güneş ile yeniden bir projede buluşmanın heyecanı içinde olduğunu ifade eden yapımcı Emre Konuk, “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi rolü yeteneğiyle, tutkusuyla ve işine olan aşkıyla Uğur Güneş‘e emanet” diyerek dizinin gündem olmasını sağladı.

Uğur Güneş'in iddialı Al Sancak dizisi bitti ama yeni dizisi çok daha iddialı olacak! 7

Emre Konuk, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Uğur Güneş ile setten bir pozunu da paylaştı. Daha önce ikili İsimsizler isimli dizide birlikte yer almıştı. O dönemde dizinin yönetmeni olan Emre Konuk, daha sonraki süreçte hem senarist hem de yapımcı kimliği ile Türk dizi tarihinin önemli projelerini yapmaya başladı.

Yeni sezonda da bu projelere Selahaddin Eyyubi dizisi ile devam edecek olan Emre Konuk’un paylaşımı, Uğur Güneş hayranlarını da bir hayli heyecanlandırdı.