Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş dizisinin babası Reha Özcan’dan eşine romantik sözler!..

Üç Kız Kardeş dizisinin babası Reha Özcan’dan eşine romantik sözler!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Bugüne kadar pek çok dizi, film ve tiyatro oyununda izleyici karşısına çıkan usta oyuncu Reha Özcan,  Kanal D’nin  Üç Kız Kardeş dizisinde baba rolünü başarıyla canlandırıyor.

İclal Aydın’ın çok satan romanı Üç Kız Kardeş’ten aynı adla televizyona uyarlanan dizide üç kız çocuk babasına hayat veren oyuncunun gerçek hayatta da yetişkin bir erkek bir kız çocuğu var.

Diziyle eş zamanlı olarak aynı zamanda Bir Garip Orhan Veli adlı tiyatro oyununu Türkiye’nin pek çok ilinde sahneleyen oyuncu yoğun çalışma temposundan dolayı ailesinin yanında olamamaktan da yakınıyor.

Oyuncu, eşi Yeşim Özcan’ın doğum gününü sosyal medyada yaptığı paylaşımla kutladı. Reha Özcan romantik paylaşımında eşine şu sözlerle seslendi.

Üç Kız Kardeş dizisinin babası Reha Özcan'dan eşine romantik sözler!.. 7

“Yaş aldıkça benziyorsak birbirimize, ağacın kabuğuna, suyun dalgasına, dağın yeşili, toprağın kahverengisi, ateşin koru, havanın nemi, güneşin ışınına da karıştığımız içindir.

Hayallerimiz, inançlarımız, özlemlerimiz giriyor birbirine, önceliklerimiz yer değiştiriyor onun hatırına, kırılganlığımızın, hüzünlerimizin, manasız iç çekişlerimizin dili kesiliyor.

Yarın daha güzel bir gün olacak deme gücü veriyor, onun nefes alışı, çünkü onunla geçen an gebedir yarının güzelliğine. İyi ki doğdun, iyi ki benim hayat arkadaşım oldun, beni seçtiğin için çok teşekkür ederim. Bana katlandığın ve asla vazgeçmediğin için…”