Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisinin başlama tarihi belli oldu!

Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisinin başlama tarihi belli oldu!

tarafından ker_def

Üç Kız Kardeş’in yayın tarihi belli oldu… Merakla beklenen dizi 22 Şubat Salı akşamı ilk bölümü ile başlıyor… Kanal D’nin, yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği, İclal Aydın’ın çok satan romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş merakla beklenen bir hikayeye sahip.

Çekimleri Ayvalık’ın eşsiz doğasında gerçekleşen, aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak öyküsü ile izleyicinin büyük beğenesini kazanacak olan dizi, 22 Şubat Salı akşamı ilk bölümü ile ekrana gelecek.

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatmaya hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Betül Yağsağan kaleme alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda ise Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay , Emre Kıvılcım, Mert Özcan, Ece Baliç gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan “Üç Kız Kardeş” 22 Şubat Salı akşamı Kanal D’de başlıyor.