Ana sayfa Dizi Haberleri Yalnız Kurt’un birinciliği saman aleviymiş! Arka Sokaklar yine reyting birincisi, Kırmızı Oda çöküşte!

Yalnız Kurt’un birinciliği saman aleviymiş! Arka Sokaklar yine reyting birincisi, Kırmızı Oda çöküşte!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamı yayınlanan birbirinden farklı 7 dizinin yarışı dikkatleri çekti. Arka Sokaklar dizisi tüm kişiler kategorisinde geçen hafta Yalnız Kurt dizisi tarafından geçilmişti. Kanal D’nin 16 sezondur devam eden Arka Sokaklar dizisinin bu hafta yeniden tüm kişiler kategorisinde birinci olduğunu görüyoruz.

atv ekranında ikinci bölümü yayınlanan Yalnız Kurt dizisi tüm gözleri üzerine çekmişti. Osman Sınav imzası taşıyan dizi geçen hafta çok etkili bir çıkış yaparak tüm kategorilerde birincilik elde etti ama bunun bir saman alevi olduğu ikinci bölümde ortaya çıktı.

Yalnız Kurt dizisi, tüm kategorilerde ikincilik aldı. Dizinin reytingleri geçen haftaya göre tüm kategorilerde bir miktar düştü. Ancak bu durum gelecek haftalarda birinciliğin en güçlü adayı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Yalnız Kurt daha ikinci bölümde böyle iyi reytingler alabiliyor ise, daha da fazla izleyiciye ulaşma konusunda sorun yaşamayacaktır.

İkinci sezonu devam eden Kırmızı Oda dizisinin artık ilk 10 içinde yer alması bile zorlaşmaya başladı. AB grubunda 7. olan dizi, ABC1’de ise 10. sırada yer alıyor. Tüm kişiler kategorisinde ise ciddi bir reyting düşüşü ile tv8 dizisinin 16. sırada yer aldığını görüyoruz.

Kıbrıs Zafere Doğru isimli TRT1 dizisinin 24. bölümü ile birlikte final yaptığını ve 11 Şubat akşamı Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli isimli dizinin izleyicilerle buluşacağını hatırlatalım.

Aziz dizisinin kendi izleyicilerini Show TV ekranına çekmeye devam ettiğini ama reytinglerinin sezonun başlarına nazaran düşüş yaşadığını söyleyebiliriz. Aziz’in AB ve ABC1 gruplarında hala 3. sırada olması önemli bir başarı…

Kaderimin Oyunu isimli dizi ise Star TV ekranında ilk 4 bölümlük performansının biraz gerisine düşmüş olsa da ortalama oranları yakalamaya devam ediyor. Dizi tüm kişilerde 9. sırada yer alırken, AB grubunda 6. oldu ve ABC1’de ise günü 7. sırada tamamladı.

Aşk Mantık İntikam isimli Fox TV dizisi ise sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Her şeye rağmen bu noktaya kadar geldiği için bile takdir edilmeyi hak eden dizi, son haftalarda yaşadığı düşüşü bir türlü durduramadı. Diziye yeni isimler de katıldı ama bunun çok fazla bir etkisi olmadı. Tüm kişilerde 13. sırada yer alan dizi, AB grubunda 11. ve ABC1’de ise 12. sırada bulunuyor.