Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesi gerçek mi? İclal Aydın herkesin merak ettiği soruları yanıtladı!

Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesi gerçek mi? İclal Aydın herkesin merak ettiği soruları yanıtladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Üç Kız Kardeş dizisi, Şubat ayında başladı ve ilk sezonu da çok başarılı bir şekilde Haziran ayında tamamladı. Yaz arasının ardından ise Eylül ile birlikte ikinci sezona başlayan dizinin etkileyici hikayesi izleyenleri bir hayli sarsıyor. Dizinin hikayesi İclal Aydın’a ait. Birçok kişi gerçek bir hikayeden yola çıkılarak yazıldığını düşünse de, Üç Kız Kardeş dizisi aslında İclal Aydın’ın hayal dünyasının bir ürünü.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Üç Kız Kardeş’te Nesrin karakteri ile yer alan İclal Aydın, akıcı anlatım diline yaptığı katkılarla da dizinin bu başarıyı elde etmesinde itici bir rol oynadı. Hem yazarlık hem oyunculuk konusundaki yeteneklerini Üç Kız Kardeş projesi ile bir kez daha ortaya koyan İclal Aydın, çok merak edilen, hikayenin nasıl ortaya çıktığını şu sözlerle anlattı:

“2016 yılının yaz aylarında yakın kız arkadaşlarımdan bir tanesinin (Müjde) bahçesinde otururken, Müjde ben bir dizi tasarladım dedim. ‘Bir anlat bakalım’ deyince ben de hikayemi anlatıyorum hevesle, çok ilgiyle dinliyor… ‘Bu fena değil, devam et’ dedi. Ben bunu oturdum yazdım, sonra bir televizyon yöneticisine anlattım. Televizyon yöneticisine anlatırken, onun sormuş olduğu sorulardan ve tepkilerden sonra ‘televizyon dünyası ile uğraşmayayım, ben bunu kitap yapayım’ dedim.”

Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesi gerçek mi? İclal Aydın herkesin merak ettiği soruları yanıtladı! 7

İclal Aydın, bu sözleri ile dizinin hikayesinin kendisine ait olduğunu ve gerçek bir olaydan esinlenerek yazılmadığını belirtmiş oldu. Televizyon yöneticisi ile sohbetinde “Çatışma nerede” sorusunun kendisine ilham verdiğinden bahseden İclal Aydın, “Ben de oturdum bunu roman yaptım. Kitap satmaya başladı. Üç Kız Kardeş romanı 2018 Şubat ayında çıktı. Kitap 400 bin sattı” dedi.

Milliyet gazetesi yazarlarından Ali Eyüboğlu, İclal Aydın ile röportajını youtube kanalından yayınladı. İclal Aydın’a göre Üç Kız Kardeş dizisi Türkiye’ye hem sürpriz hem de ümit oldu. Oyuncu, dizinin ilk sezonda bir var olma sınavı verdiğini hatırlattı. İclal Aydın, “Bu yıl varlık sınavı içindeyiz, sınavların en zoru. Başarının sürekliliği getirebilmenin, başarıyı paylaşabilmenin sınavı bu. İnşallah onun da hakkıyla sonucuna ulaşırız” dedi.

Yaz döneminde farklı ülkelere giderek tatil yaptığını anlatan İclal Aydın, romanı çıkardığı zaman kız arkadaşları ile girdiği iddiayı kaybederek onlara tatil sözü verdi. Üç Kız Kardeş dizisi de çok başarılı olunca, İclal Aydın yaz döneminde bu tatil sözünü gerçekleştirebildi. Oyuncunun yaz döneminde farklı ülkelerde tatil yapma durumu da bu iddia sonucunda İclal Aydın’ın arkadaşlarına verdiği sözü yerine getirmesi şeklinde gerçekleşti.