Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Saadet Işıl Aksoy’un sabah kahvaltısını gören hayranları şaşkınlık yaşadı!..

Oyuncu Saadet Işıl Aksoy’un sabah kahvaltısını gören hayranları şaşkınlık yaşadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-2005 yılında Güz Yangını isimli dizi ile setlere adım atan oyuncu Saadet Işıl Aksoy 2020 yılının Şubat ayında kızının dünyaya gelmesiyle birlikte ilk kez anne oldu.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan oyuncu Saadet Işıl Aksoy, kızıyla vakit geçirdiği anlardan fotoğrafları da sık sık instagram hesabında paylaşıyor.

Oyuncu, “Kahvaltıda ekmek arası Marmar” notunu düştüğü son paylaşımıyla yine hayranlarını mest etti.  Saadet Işıl Aksoy, sosyal medya paylaşımlarında kızının yüzünü göstermemeye özen gösteriyor.

Oyuncu Saadet Işıl Aksoy'un sabah kahvaltısını gören hayranları şaşkınlık yaşadı!.. 7

Kızının yüzünü göstermesini isteyen hayranlarından sık sık mesajlar alan oyuncu bu konudaki düşüncelerini şu sözlerle açıklamıştı; “Bunu isteyip istemediğini ifade edebileceği bir yaşta değil. Onun adına karar veremem. Herkesin güzelliğine veya ne giydiğine göre değerlendirildiği bir mecrada bir bebeğin bu değerlendirmelere maruz kalması, ileride bedeniyle olan ilişkisini zedeleyebilir. İnsanların onun yüzüne aşina olmasının hayatına hiçbir artısı da yok.”

Oyuncu son paylaşımında da kural bozmadı. Uzun yıllar Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşaması nedeniyle  Türk dizi piyasasından uzakta kalan oyuncu, bazı sinema filmleriyle setlerde görünmeyi sürdürdü. Ailecek Şaşkınız, Saf, Görülmüştür gibi yapımlar için kamera karşına geçen Saadet Işıl Aksoy, en son Netflix’te heyecanla beklenen Şahmaran dizisinden gelen rol teklifini kabul ettiği haberleriyle gündeme geldi.

Saadet Işıl Aksoy’un, Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı Şahmaran dizisindeki karakteri çok merak ediliyor.