Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinin reytinglerini gören dönüp bir kez daha baktı!

Üç Kız Kardeş dizisinin reytinglerini gören dönüp bir kez daha baktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş isimli dizi, Kanal D ekranında salı akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Reytingleri çok daha iyi olması beklenirken, ilk iki bölümde bu hedefe ulaşılamadı. Ancak 8 Mart akşamı yayınlanan üçüncü bölümün sonuçları gayet iyi geldi. Tüm kişiler kategorisinde 6’lı seviyelere çıkan ve ikincilik elde eden dizi, gelecek adına yükseliş umudu verdi. AB ve ABC1 kategorilerinde dördüncülük elde eden dizi bu kategorilerde de iyi reytingler aldı.  Kanal D ekranındaki dizinin güçlenerek yoluna devam ettiği reyting sonuçlarından anlaşılıyor. Baba dizisinin salı akşamları güçlenmesi beklenirken, Üç Kız Kardeş’in güçlü bir hale geldiğine şahit oluyoruz.

İclal Aydın kendi yazdığı hikayenin kahramanlarından birisi olarak 4 yıl sonra yeniden ekrana dönüş yaptı. Özgü Kaya, dizide canlandırdığı Türkan karakteri ile hem yeteneklerini sergiledi hem de güzelliği ile hayranlarını yine mest etti. Dizinin hikayesi ise izleyicileri kendisine öyle bir çekti ki, sosyal medyada yapılan yorumların çoğu hikayenin genel yapısıyla ilgili.

Eleştiri noktasında karakterlerin tavırlarını ve davranışlarını eleştiren bir grup izleyici bulunuyor. Türkan’ı pısırık bulan dizi hayranları, Rüçhan karakterinin niyetini anlıyor ama yolunu yanlış buluyor. Rüçhan’ın öfkesini kontrol edememesi ise birçok kişiye kendi hayatlarında yaşadıkları gelin – kaynana durumunu hatırlatıyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin reytinglerini gören dönüp bir kez daha baktı! 7

Somer karakterinde Berker Güven’in sergilediği performansı çok iyi bulan izleyiciler, hikayenin içinde ise Somer’in Türkan’a büyük bir aşkla bağlanmasını heyecanla bekliyor. Sevgisiz bir ortamda büyüyen Somer karakterinin, sevgi dolu Türkan ve ailesini görmesi onun fikirlerini değiştirdi.

Üç Kız Kardeş dizisi kadına şiddet eleştirileri de alan bir yapım olmasının yanı sıra, bir umut hikayesi olarak da öne çıkabilir. Bu noktada senaryonun ilerleyişi önem kazanıyor. Türkan ile Somer karakterlerinin normal bir evli çifte dönüşme ihtimalleri izleyicileri gelecek bölümleri takip etmeye sevk ediyor.

İlk 3 bölümü yayınlanan ve şimdiye kadar da iyi yorumlar alan Üç Kız Kardeş dizisinin dördüncü yeni bölümünü 15 Mart salı akşamı Kanal D ekranında izleyebilirsiniz.

Dördüncü yeni bölümde Rüçhan, Türkan’ı zorluyor! Türkan ailesinin yanına gider. Bir gariplik olduğunu anlayan anne ve babası hem kızları hem de damatlarıyla konuşur. Türkan ise büyük bir keder içindedir. Somer’in soğukluğu onu günden güne eritmektedir. Somer’in Türkan’dan boşanmak istediğini duyan Rüçhan ise çılgına döner. Türkan’ı yine zor günler beklemektedir.