Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kurtlar Vadisi Pusu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın arkasındaki gizli gücü Onur Tan’dan büyük karar!

Kurtlar Vadisi Pusu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın arkasındaki gizli gücü Onur Tan’dan büyük karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun yıllardır dizi sektöründe yapımları yöneten Onur Tan, başarılı performanslar ortaya çıkartan bir isim olarak biliniyor. Senaryo yazarlığı da yapan Onur Tan, artık projelerin içinde değil arka planındaki yapımcılık tarafında yer alacak.

Oktay Kaynarca ve Seyfi Şahin ile birlikte Güzel Adamlar isimli yapım şirketine ortak olan Onur Tan, şirketin yeni projelerine adını yazdıracak… Artık sadece yönetmen değil, aynı zamanda yapımcı kimliği ile de piyasada yer alacak olan Onur Tan için kariyerinde yeni bir sayfa açılmış oldu.

2007 yılında Ezo Gelin dizisiyle başlayan yönetmenlik deneyiminde, birçok projeye imzasını atan Onur Tan, özellikle Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle çok öne çıktı. Aksiyonu yüksek, hareketli hikayelere güç katması ile bilinen Onur Tan, aynı başarısını Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da da sürdürdü.

Kurtlar Vadisi Pusu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın arkasındaki gizli gücü Onur Tan'dan büyük karar! 34

199 bölüm boyunca dizinin yönetmenliğini yapan ve bir istikrar ortaya koyan Onur Tan, milyonlarca izleyicinin ekrana geçmesini sağlama konusunda da çok önemli bir görevi yürüttü. Oktay Kaynarca ile 6 yıl dizide çalıştıktan sonra, şimdi ortak olan Onur Tan için kariyerinde yeni bir dönem başladı.

İlk görevde netleşti. Oktay Kaynarca’nın ‘yeni sezonun lokomotifi olacak’ diyerek büyük iddia ortaya koyduğu dizi için Onur Tan hazırlıkları sürdürüyor. İlk 5 bölümün çekimlerini de yaparak dizinin oturmasını sağlayacak olan yönetmen, daha sonra da şirketin yeni projeleri için çalışmalarını sürdürecek.

Oktay Kaynarca ile Onur Tan ortalığının birçok yapımı beraberinde getirmesi bekleniyor… Onur Tan’ın Eylül ayında yeni dizinin yayına girmesinden sonra işler yoluna girip de görevi devretmesi ve ardından da şirketin yeni projelerine zaman ayırması bekleniyor.