Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesinde önce hüzün sonra sevinç, işte tatlı atışmalar!

Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesinde önce hüzün sonra sevinç, işte tatlı atışmalar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin her yeni bölümü büyük bir heyecan fırtınası şeklinde geçiyor. Dizinin şimdiye kadar 29 bölümü yayınlandı ve 13 Aralık Salı akşamı da yeni bölüm yine herkesi şaşırtacak gibi gözüküyor.

Üç Kız Kardeş dizisinde bir yanda Somer ve Türkan’ın aralarındaki sorunları çözüp mutluluğa doğru adımlar attığına şahitlik edeceksiniz. Ancak diğer yandan da Nesrin ile Sadık arasındaki gerilim bitmek bilmiyor. Karşılıklı olarak tatlı atışmaların yaşandığı bu iki çiftin durumları izleyicileri de farklı duygulara sürükleyecek..

Üç Kız Kardeş dizisinin 30. yeni bölümünde hem mutluluk hem de hüzün bir arada olacak. Yayınlanan fragmandan anlaşılıyor ki, Somer Türkan’la buzları eritiyor! Türkan’ın kendisiyle küs olmasını kabullenemeyen Somer buzları eritmek için elinden geleni yapacak ve sonunda amacına da ulaşacak.

Ancak hikayenin diğer bir tarafında ise Sadık ile Nesrin arasındaki ayrılıığın nasıl sonuçlanacağı bilinmiyor. Anne ve babalarını yeniden bir araya getirmeye çalışan kızlar ellerinden geleni yapacak. Kızların onları birleştirmek için deneyeceği yöntemler izleyicileri gülümsetecek gibi gözüküyor.

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle Salı günü saat 20.00’da Kanal D’de yeniden izleyicilerle buluşacak.