Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de iki dizi final yapıyor, ama iki yeni dizi de başlıyor!

Fox TV’de iki dizi final yapıyor, ama iki yeni dizi de başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında diziler konusunda çok hareketli bir dönem yaşanmaya başlandı. Kanal yetkililerinin aldıkları son kararlar izleyicileri yine duygusal anlamda çok etkileyecek. Öncelikle 2 dizi için final kararının alınmış olması üzücü bir gelişme oldu.

Fox TV’de final yapacak dizilerden birisi Bir Peri Masalı olarak ortaya çıktı. 13. bölümü ile birlikte 20 Aralık Salı akşamı son kez izleyicilerle buluşacak olan Bir Peri Masalı, şimdiye kadar çarşamba akşamları ekrana geliyordu. Ancak kanal yetkilileri yeni proje nedeniyle Bir Peri Masalı’nı salı akşamlarına kaydırdı ve son 2 bölüm de salı akşamları ekranda olacak.

Fox TV'de iki dizi final yapıyor, ama iki yeni dizi de başlıyor! 10

Fox TV’nin final yapacak bir başka dizisi ise Darmaduman olarak ortaya çıktı. Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz ve Aslıhan Malbora gibi çok etkili genç oyuncuların başrolünde yer aldığı dizinin 9. bölüm itibari ile final yapmasına karar verildi. Şimdiye kadar 7 bölümü yayınlanan dizi önce perşembe akşamları izleyicilerle buluştu, daha sonra cumartesi akşamlarına kaydırıldı. 24 Aralık Cumartesi akşamı 9. bölümü ile birlikte Darmaduman dizisi de final yapacak.

Fox TV'de iki dizi final yapıyor, ama iki yeni dizi de başlıyor! 11

İki dizisine veda edecek olan Fox TV, iki yeni diziyi de izleyicilerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Öncelikle 14 Aralık Çarşamba akşamı Alican Ulusoy ile Şifanur Gül ikilisinin başrolündeki Hayatımın Şansı isimli yeni dizi ekrandaki yerini alacak. Yine bir dram hikayesi olan bu diziyi merakla bekleyen bir kitle olduğunu belirtelim.

Fox TV'de iki dizi final yapıyor, ama iki yeni dizi de başlıyor! 12

Fox TV ekranında yeni yayınlanacak diğer dizi olarak ise Dokuz Oğuz’un ilk fragmanı yayınlandı.

Yakın bir zaman içinde izleyicilerle buluşması beklenen Dokuz Oğuz, bir asker dizisi ve 5 sezon süren Savaşçı isimli fenomen asker dizisinin yerini doldurmak hedefiyle ekrana geliyor.

Kubilay Aka ile Yasemin Allen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yayın tarihi henüz açıklanmadı.

Fox TV'de iki dizi final yapıyor, ama iki yeni dizi de başlıyor! 13