Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş dizisinin Sadık’ı Reha Özcan’ın büyük gururu!

Üç Kız Kardeş dizisinin Sadık’ı Reha Özcan’ın büyük gururu!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Bugüne kadar pek çok dizi, film ve tiyatro oyununda izleyici karşısına çıkan usta oyuncu Reha Özcan,  Kanal D’nin  Üç Kız Kardeş dizisinde baba rolünü başarıyla canlandırıyor.

İclal Aydın’ın çok satan romanı Üç Kız Kardeş’ten aynı adla televizyona uyarlanan dizide üç kız çocuk babası ‘Sadık’a hayat veren oyuncunun Yeşim Özcan ile olan evliliğinden bir erkek bir de kız çocuğu var. Oyuncunun kızı Rüya liseden mezun oldu.

Kızının mezuniyetinden bir videoyu sosyal medyadan paylaşan Reha Özcan duygularını “Kızım bugün mezun oldu… Gururumuz… Umarım hep iyiliğe varır yolların, çok şey yapacaksın ama hep eğlenmeye bak bu dünyanın güler yüzlü, herkese saygılı, farklı düşünceye sahip insanlara ihtiyacı var. Baban hep hep hep arkanda olacak, ömrü vefa ettiği sürece… İlk göz ağrımız…” sözleriyle ifade etti.

Reha Özcan’ın paylaşımı yüzlerce yorum aldı. Videoya, oyuncunun Üç Kız Kardeş  dizisinde de birlikte rol aldığı Berker Güven ve Almila Ada  ile Behzat Uygur ve Arif Pişkin’in de aralarında bulunduğu ünlü isimler yorum yaptılar.

Diziyle eş zamanlı olarak aynı zamanda Bir Garip Orhan Veli adlı tiyatro oyununu Türkiye’nin pek çok ilinde sahneleyen oyuncu zaman zaman  yoğun çalışma temposundan dolayı ailesinin yanında olamamaktan da yakınıyor.