Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin doğum gününü çok özel biriyle kutlayacak!

Kerem Bürsin doğum gününü çok özel biriyle kutlayacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin kariyerinin zirvesine ulaşmanın tadını çıkarıyor. Sen Çal Kapımı dizisinin dünyada elde ettiği başarının ardından hayran kitlesini katbekat artıran Kerem Bürsin’in doğum gününe günler kaldı. 35 yaşına girecek olan yakışıklı oyuncu o günü çok özel biriyle kutlayacak.

Kerem Bürsin’in doğum gününe iki gün kaldı. Yakışıklı oyuncu 4 Haziran’da 35 yaşına girecek. Bugünlerde kariyerinde çok önemli bir noktaya ulaşmanın tadını çıkaran Bürsin, doğumgünü planını açıkladı.

Yakışıklı oyuncu doğum gününü kendisi için çok özel biriyle, aynı zamanda en yakın dostu olan köpeği Hector’la birlikte kutlayacağını söyledi. Son günlerde yeni projeler sebebiyle çok haraketli günler geçiren yakışıklı oyuncu sakin bir doğum günü istediğini ve evde olacağını belirtti. Bürsin doğum günlerini sakin bir şekilde kutlamayı sevdiğini ve bunun bir rutin haline geldiğini de sözlerine ekledi.

Kerem Bürsin doğum gününü çok özel biriyle kutlayacak! 7

Kerem Bürsin’in köpeği Hector’la dostluğu dillere destan. Kerem Bürsin, Terrier cinsi köpğei Hector’u zaman zaman çekimlere götürüyor ve hatta aynı kıyafeti giyiyor. Kerem Bürsin ve Hector sık sık magazin medyasında gündem oluyor.

Bu arada İspanyol hayranlarının Kerem Bürsin’in doğum günü için Darüşşafaka’da başlattığı yardım kampanyası bir çığ gibi büyüyor. Kampanya, Kerem Bürsin’in doğum günü olan 4 Haziran’da sona erecek. Hayranlarının hedefi bu tarihe kadar 30 bin lira toplamaktı. Ancak kampanya daha Bürsin’in doğum günü gelmeden 30 bin lirayı geçti bile.

Kerem Bürsin İspanya’da çok büyük bir hayran kitlesine sahip. Yakışıklı oyuncu kısa süre önce İspanya’da düzenlenen Malaga Film Festivali’ne onur konuğu olarak katılmış ve ülkede gündem olmuştu. Oyuncunun ülkeye gidişi büyük ses getirdi. O kadar görkemli bir şekilde hayranları tarafından karşılandı ki gazetelere haber oldu. Bürsin’i hayranları “El Turco” sözleriyle alkışlamıştı.