Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinin setinden sürpriz pozlar! İclal Aydın, iki yeni oyuncuyu böyle duyurdu…

Üç Kız Kardeş dizisinin setinden sürpriz pozlar! İclal Aydın, iki yeni oyuncuyu böyle duyurdu…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezonun belki de en heyecanla beklenen dizilerinden birisi de Üç Kız Kardeş. Kanal D’nin geçtiğimiz sezon hızlı çıkışı ile herkesi şaşırtan dizisinin çekimleri kısa zaman önce başladı. Geçtiğimiz sezon Şubat ayında başlayan dizi, sezonda sadece 16 bölüm yayınlanmıştı. Ancak ekranda bir anda dikkat çeken Üç Kız Kardeş, dram hikayesiyle hızla yükselerek reytinglerde ilk sıraya yerleşti.

Salı akşamları ekrana gelen dizi, İclal Aydın’ın aynı isimli kitabından uyarlanıyor. Kitabı, dizi olması için yazdığını da ünlü yazar ve oyuncu Aydın, daha önce belirtmişti. Bu kadar büyük bir ilgi karşısında herkesi şaşırtan Üç Kız Kardeş dizisi, sessiz sedasız girdiği ekranda bir anda reyting tablosunda ilk sıraya yerleşmişti.

Yeni sezonda da yenilenerek gelen dizinin yine aynı başarıyı sürdürmesi bekleniyor. Kadrosunda İclal Aydın ile birlikte Reha Özcan, Almila Ada, Berker Güven, Özgü Kaya, Melisa Berberoğlu ve Veda Yurtsever’in yer aldıkları dizi, Ayvalık’ta çekilmekte.

Geçtiğimiz hafta çekimleri başlayan dizinin setinden gelen paylaşımla birlikte, dizinin hikayesine yeni eklenen iki karakter de ortaya çıktı! İclal Aydın, bu isimleri bizzat duyurarak Üç Kız Kardeş’i merakla bekleyenleri de önden bilgilendirmiş oldu.

Diziye katılan iki karakterin hikayede nasıl konumlanacağını herkes merakla beklemekte. İclal Aydın, instagram hesabından sette diziye yeni başlayan Yiğit Dikmen ve Eren Ören ile fotoğraflarını paylaştı.

Üç Kız Kardeş dizisinin setinden sürpriz pozlar! İclal Aydın, iki yeni oyuncuyu böyle duyurdu... 8

“Veee sevgili Eren Ören de Üç Kız Kardeş dizisinde. Hoşgeldin sevgili Eren. Acaba kim olacaksın?” notuyla takipçilerini meraklandırmıştı İclal Aydın. En son Kardeşlerim dizisinde oynayan Eren Ören’in dizide etkin bir rolde yer alması bekleniyor.

Diziye katılan Mustafa Korman ise Öğretim Üyesi Özgür karakteriyle hikayeye yeni bir soluk getirecek. Özgür ve Derya’nın arasında da bir aşk yaşanacağı konuşulmakta.

Bu arada 17. bölümle birlikte izleyicinin yeni sezondaki değişimleri göreceği diziye katılan son isimler arasında Seversin dizisinden ayrılan Yiğit Dikmen de yer almakta.

Üç Kız Kardeş dizisinin setinden sürpriz pozlar! İclal Aydın, iki yeni oyuncuyu böyle duyurdu... 9

Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz’ın senaryosunu yazdığı dizide en çok merak edilen konu ise Derya ve Somer’in hayatında neler olacağı… Dizinin yeni sezon tanıtımı ise heyecanla bekleniyor…