Ana sayfa Sosyal Medya İşte Demet Özdemir’in babası… Düğündeki bu pozları, görenleri duygulandırdı…

İşte Demet Özdemir’in babası… Düğündeki bu pozları, görenleri duygulandırdı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 28 Ağustos’ta Müzisyen ve Oyuncu Oğuzhan Koç ile evlenen Oyuncu Demet Özdemir, düğünü ile bir haftadır sosyal medyanın gündeminde. Yerli ve yabancı hayranlarının, takipçilerinin heyecanla beklediği düğünde paylaşılan fotoğraflar, videolar, günlerdir konuşuluyor, pek çok yorum yapılıyor.

Düğüne iki oyuncunun pek çok ünlü arkadaşı da katılınca, yapılan paylaşımlar sonrasında sosyal medyada çift, pek çok fotoğrafla yer aldılar. Gönlünce çılgınlar gibi gece boyunca dans eden çiftin eğlenceli halleri, hayranları tarafından da ilgiyle takip edildi.

Bir yıldır süren ilişkileri sonrası evlilik kararı alan çiftin düğününde aileleri ve sevenleri de Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin bu özel gününün şahidi oldular. Bu arada Demet Özdemir’in anne ve babasının yıllar önce ayrıldıkları biliniyordu. Oyuncunun annesi Ayşen Şener’i paylaşımlarından hayranları tanıyor.

İşte Demet Özdemir'in babası... Düğündeki bu pozları, görenleri duygulandırdı... 9

Ancak Demet Özdemir’in annesi ile boşanan babasıyla pek bir araya gelmemesi dikkat çekiyordu. Babasının da düğüne katılıp katılmadığı, ayrıca merak konusuydu. Düğündeki duygusal bir fotoğrafla birlikte babasının da bu özel günde kızını yalnız bırakmadığını gözler önüne serdi.

Dikkatlerden ilk etapta kaçmış olsa da aşağıdaki fotoğrafta Demet Özdemir’in babası ile sarıldığı o anlar yer alıyor. Kızını gelinlik içinde gören babanın duygulu, gözü yaşlı hali ve Demet Özdemir’in sımsıkı babasının boynuna sarılıyor olması, hayranlarını da duygulandıran bir fotoğraf oldu.

İşte Demet Özdemir'in babası... Düğündeki bu pozları, görenleri duygulandırdı... 10

Kocaeli doğumlu olan ve 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak dünyaya gelen Demet Özdemir, anne ve babasının ayrılış hikayesini bir röportajında anlatmıştı. Küçük bir kasabada yaşadıkları aktaran oyuncu, ablası ile ilgili bir olay sonrası anne ve babasının ayrıldıklarını söylemişti.

Özdemir’in ablası Derya Özdemir, Çarkıfelek programına seyirci olarak katıldımış ve Mehmet Ali Erbil’in dikkatini çekmiş. Erbil’in bir kart vererek ajansa yazılmasını telkin ettiği Derya Özdemir daha sonra Mustafa Sandal’ın İsyankar isimli klibinde oynadı. O yıllarda çok küçük olan Demet Özdemir, ablasının, klip çekimi için İstanbul’a kaçtığını babasından gizlemiş. Ancak olayın ortaya çıkacağını düşünerek babası ile konuşmak istemiş. Annesinden olayı öğrenen babası da çok öfkelenmiş. Bu olay sonrasında da eşinden tek celsede boşanmış. Böylece annesi, abisi ve ablasıyla birlikte Kocaeli’nden İstanbul’a gelmiş oyuncu.

İşte Demet Özdemir'in babası... Düğündeki bu pozları, görenleri duygulandırdı... 11

Demet Özdemir, babasıyla uzun süre görüşmediğini aktardığı bir röportajında “Yıllarca görüşmedik ama kısa süre önce barıştık. Fakat hiçbir zaman bizden nefret ettiğini ya da sevmediğini düşünmedim. Sadece çok inatçıdır.” sözleriyle dikkat çekmişti.

Özdemir, bir röportajında da “Şöhret peşinde koşmak aileyi dağıttı diyebilir miyiz?” sorusuna şöyle yanıt vermişti…”Evet, çünkü o sene abim de Almanya’ya taşınıp anneannemle birlikte yaşamaya başladı. Ben de ablam ve annemle İstanbul’a geldim. “Parçalandık ve her bir parçamızı ayrı yere bıraktık” misali… Hepimiz için hem güzel, hem zor zamanlardı. Bizimkiler boşanınca evin erkeği ablam oldu. Çok para kazanamamasına rağmen beni kolejde okuttu.”