Ana sayfa Dizi Analiz Üç Kız Kardeş dizisinin zirve başarısı sürerken, Türkan’a büyük saldırı!

Üç Kız Kardeş dizisinin zirve başarısı sürerken, Türkan’a büyük saldırı!

tarafından ker_def

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 45’inci bölümüyle yine zirvede yer aldı.

Dizinin ekrana gelen yeni bölümü tüm kişiler kategorisinde günün en çok izlenen dizisi oldu. İzleyenlere duygusal anlar yaşatan dizinin bu haftaki bölümüne, mahallenin erkeklerinin Türkan’ın evine saldırması ve Mesut’un yeni ailesine kavuşmak için yollara düşmesi damga vurdu.

Üç Kız Kardeş’ ten aşk kokan tanıtım… Üç Kız Kardeş’in merakla beklenen yeni bölümümün tanıtımı yayınlandı.

Türkan geçirdiği kötü günleri Somer sayesinde atlatırken, çiftin baş başa geçirdiği anlar romantik bir bölümün sinyalini veriyor. Türkan ve Somer aşkının yeniden yaşandığı bölümde Derya ve Mustafa ise nikah masasına oturuyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün oturduğu, senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik’in kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Ören, Ayça İnci, Güldestan Yüce.”

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan “Üç Kız Kardeş” yeni bölümleriyle her salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…