Ana sayfa Dizi Haberleri Ateş Kuşları dizisinin muhteşem beşlisi, sadece kaynaşmadı kardeş gibi oldu!

Ateş Kuşları dizisinin muhteşem beşlisi, sadece kaynaşmadı kardeş gibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları atv ekranında yayınlanan Ateş Kuşları dizisi, bir sokak çocukları hikayesi olarak öne çıkıyor. İyi reytingler alarak çıkış yapan dizi, kendi izleyici kitlesini oluşturma konusunda da başarılı sonuçlar aldı. Dizinin hikayesinde Mercan karakterini canlandıran Hande Soral da bu hikaye ile birlikte yeniden setlere dönüş yaptı.

Daha önce Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izlediğimiz oyuncu, doğum yapmasının ve bebeğine bir süre bakmak istemesi nedeniyle uzun süre setlere ara vermişti. Ancak Ateş Kuşları dizisinin hikayesini çok beğenen ve bu sayede yeniden kameralar karşısına geçmeye ikna olan Hande Soral, hikayenin kendisinde bıraktığı izleri anlattı.

Ateş Kuşları dizisinin muhteşem beşlisi, sadece kaynaşmadı kardeş gibi oldu! 7

Ünlü oyuncu, “Sokak çocukları hikayesi Ateş Kuşları ve sokak çocuklarının birçok görmediğimiz, şahit olmadığımız anlarını fark etmeye başladık. Hem bu senaryo ile hem de gözlemleyerek. Çünkü daha başka türlü bakıyoruz sokakta yaşayan insanlara, çocuklara. Çok zor hayatlardan geliyorlar, çok zor hayatlar yaşıyorlar” açıklamasında bulundu.

Anne olmasının da verdiği duygusallık ile çocuklara yönelik olarak farkındalık oluşturmaya çalışan Hande Soral, sokak çocuklarının yaşadıkları zorlukların bir bölümünü anlatabiliyor olmayı umut ettiklerini söyledi.

Ancak sokakta çok daha zorlu bir hayat olduğunun altını çizen oyuncu, “Eminim ki çok daha travmatik, çok daha sonu bu kadar mutlu olmayan hikayeler vardır” açıklamasında bulundu.

Ateş Kuşları dizisinin bir aile hikayesi olduğundan bahseden Hande Soral, birlikte rol aldığı arkadaşları ile de sette kardeş gibi olduklarını anlattı.

Görkem Sevindik, İlayda Alişan, Emir Çubukçu ve Erdem Şanlı hikayenin öne çıkan isimleri arasında yer alıyor. Hande Soral, “Biz de beşimiz de beş kardeş gibi olduk sette. Olabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı da hep bir aradayız. Sette de öyleyiz. Hava şartlarına, soğuğa ve her şeye rağmen. Bu simülasyonun içinde en çok bunu tecrübe ediyoruz” açıklamasını yaptı.