Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş ve Evlilik Hakkında Her Şey’in reytingler gösteriyor ki Türk izleyicisi ezilen kadın izlemeyi seviyor!

Üç Kız Kardeş ve Evlilik Hakkında Her Şey’in reytingler gösteriyor ki Türk izleyicisi ezilen kadın izlemeyi seviyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dün akşamki retinglerden anlaşıldığı üzere salı gecelerinin yeni hakimi Üç Kız Kardeş dizisi. En güçlü rakibi Destan’ı geride bırakmayı başaran dizinin karşısında çok farklı bir hikayeye sahip Evlilik Hakkında Her Şey var. Üç Kız Kardeş’in aksine kadını çok güçlü gösteren Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin aldığı reyting, izleyicinin ne seyretmek isteğinin de önemli bir işareti.

Üç Kız Kardeş ve Evlilik Hakkında Her Şey… Biri Kanal D biri de Fox TV dizisi. İkisinin ortak yanı salı akşamları ekrana gelmeleri ve birbirlerine rakip olmaları. Ancak Üç Kız Kardeş dün akşam aldığı reytinglerle gösterdi ki gecenin en güçlü rakibi.

Dün akşam dördüncü bölümüyle ekrana gelen Üç Kız Kardeş, küçük bir Ege kasabasında yaşayan üç kız kardeşin hikayesini anlatıyor. Hikayede çok mutlu olan ailenin en büyük ve çok güzel kızı Türkan, kasabanın en zengin ailesinin oğlu Somer’le evleniyor.

Evlilik Hakkında Her Şey

Ancak peri masalı gibi görünen bu hikaye arkasında büyük bir dram barındırıyor. Somer bir başkasına aşık ve annesinin zoruyla bu evliliğe evet diyor. Türkan’a da onu asla sevmeyeceğini açıkça söylüyor. Hatta Türkan kayınvalidesinden şiddet dahi görüyor. Ancak Türkan bu duruma rağmen kocasının boşanma isteğini reddediyor. Hatta annesi tarafından “Kocandır, zamanla sever” diyerek avutuluyor.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ise tam aksine çok güçlü kadınların hikayesini anlatıyor. Erkek dünyasında ayakta kalmayı başaran kadın avukatlar haksızlıklara karşı dimdik mücadele ediyor. Ve bu hikayeyle kadınların içindeki gücü ortaya çıkarıyor.

Gecenin reyting sonuçlarına baktığımızda kadının ezildiği Üç Kız Kardeş dizisi reytinglerde birinci olurken güçlü kadın hikayesiyle karşımıza çıkan Evlilik Hakkında Her Şey’in puanlarının gittikçe düştüğüne şahit oluyoruz. Bu durum da gösteriyor ki Türk izleyicisi ezilen kadının hikayesini izlemeyi, güçlü olana tercih ediyor.