Ana sayfa Sosyal Medya Yedi aylık hamile oyuncu Hande Soral’dan göbek güncelleme pozu geldi!..

Yedi aylık hamile oyuncu Hande Soral’dan göbek güncelleme pozu geldi!..

tarafından sevda
Hamile Hande Soral

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’de yayınlanan ‘Bir Zamanlar Çukurova dizisinde geçtiğimiz sezon ‘Ümit’ karakterini başarıyla canlandıran oyuncu Hande Soral ile son olarak Yalancılar ve Mumları adlı yapımda izleyici karşısına çıkan İsmail Demirci çifti anne baba olmak için gün sayıyor.

Çiftin bebekleri 7 aylık oldu. Hamileliği boyuncu instagram hesabından paylaşımlarda bulunan oyuncu Hande Soral,  gün be gün büyüyen karnını takipçileriyle paylaştı.

Karnının oldukça büyüdüğü gözlenen oyuncu fotoğrafına, ‘Göbek güncelleme’ notunu düştü. Hamileliği boyunca sporu da bırakmayan oyuncu bebeğini sağlıkla kucağına almak için gün sayıyor.

Erkek çocuk bekleyen çift oldukça heyecanlı. Hamileliğinde 29 haftayı geride bırakan Hande Soral bu süreçte yaptığı sağlıklı tatifleri de sık sık instagram hesabından takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmiyor.

Oyuncu en son, yaptığı hurmalı fit kekin tarifini paylaştı. Hamileliği süresince yeme içmesine de büyük özen gösteren Hande Soral, diyetisyen gözetiminde yediklerine ve içtiklerine de dikkat ediyor.

Ünlü oyuncu zaman zaman diyetisyeninin ve doktorunun tavsiyelerine uyamadığını belirten esprili paylaşımlarda da bulunuyor.

Ünlü çiftin bebekleri Mayıs ayında dünyaya gelecek. Oyuncu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada,”Boğa erkeği olacak” şeklinde konuşmuştu.