Ana sayfa Sosyal Medya Berk Oktay hayranlarını uyardı; Tedbiri elden bırakmayın!..

Berk Oktay hayranlarını uyardı; Tedbiri elden bırakmayın!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma’nın ‘Çağatay’ı Berk Oktay ikinci kez koronavirüse yakalanıp karantinaya girdi.

Geçtiğimiz yıl hastalığa nişanlısı oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy ile birlikte yakalanan ünlü oyuncu, ikinci kez aynı sorunla karşı karşıya kalınca bu durum Yasak Elma dizisini de olumsuz etkiledi.

Berk Oktay kendisini merak eden hayranlarını instagram hesabından yaptığı paylaşımla bilgilendirdi. Oyuncu aynı zamanda paylaşımında hayranlarını tedbiri elden bırakmamaları konusunda uyardı.

Berk Oktay hayranlarını uyardı; Tedbiri elden bırakmayın!.. 7

Beslenmesine ve sağlığına dikkat etmesine rağmen bu defa hastalığı ağır atlatan oyuncu paylaşımıyla bir nebzede olsa hayranlarının yüreğine su serpti.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ta, oyuncunun yoğun şekilde vücut ağrıları yaşadığının ancak bugün daha iyi olduğunun bilgisini Berk Oktay hayranlarıyla paylaştı.

Yasak Elma dizisi de sağlık sorunlarından dolayı geçtiğimiz pazartesi yayınlanmadı. Berk Oktay’ın canlandırdığı Çağatay karakterinin sahneleri 135. bölümde tam olarak çekilemeyince, 140 dakikaya varan bölüm tamamlanamadı ve yayın 21 Mart’a ertelendi.

Daha önce de Yasak Elma setinde oyuncular koronavirüse yakalanmış ve dizi yine ara vermek durumunda kalmıştı.Dizinin yönetmeni Ece Erdek Koçoğlu’nun da koronavirüse yakalandığı daha önce açıklanmıştı. Yönetmenin ardından başrol oyuncusunun da aynı sorun ile karış karşıya kalması, dizinin ekibini de tedirgin etti.