Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş’e eleştirmenlerden ilginç yorum! Türkiye değil de Latin Amerika için çekilmiş gibi!

Üç Kız Kardeş’e eleştirmenlerden ilginç yorum! Türkiye değil de Latin Amerika için çekilmiş gibi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İclal Aydın’ın aynı adlı eserinden uyarlanan Üç Kız Kardeş’in ilk bölümü dün akşam ekrana geldi. İzleyicilerin büyük merakla beklediği dizi reytinglerde fena olmayan bir başlangıç yaptı. Dizi genel olarak beğenildi ama ilginç eleştiriler de vardı.

Kanal D’nin, yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği yeni dizisi Üç Kız Kardeş, güçlü bir hikayeye sahip. Dizide İclal Aydın ve Reha Özcan’ın yanı sıra Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu gibi genç oyuncular yer alıyor.

Dizinin ilk bölümünde üç kız kardeşin en büyüğü Türkan, yaşadıkları kasabanın en zengin ailesinin oğlu Somer’le evlendi. Her şey başlangıçta toz pembe gibi görünse de düğünden hemen sonra acı gerçek ortaya çıktı. Aslında başka birini seven ve onunla evlenmek isteyen Somer, düğünün hemen ardından Türkan’ı terk etti.

Dizi şiddet ve dram yüklü olması sebebiyle izleyicilerin dikkatini çekti. Her ne kadar sevilse de Üç Kız Kardeş’le ilgili çok ilginç yorumlar yapıldı. Bu yorumlardan biri Milliyet gazetesi televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu’na aitti. Koloğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Her türlü dram ve entrika bulunur. Üç Kız Kardeş için söylenecek; ‘itina ile dram ve entrika işlenir’. Özellikle total izleyicide karşılığı olacağı kanaatindeyim. Latin Amerika ve İspanya’da da beğenileceğini tahmin ediyorum.”

Üç Kız Kardeş’e eleştirmenlerden ilginç yorum! Türkiye değil de Latin Amerika için çekilmiş gibi! 8

Bir başka eleştirmen Murat Tolga Şen de, Üç Kız Kardeş’in Türkiye’nin yeni pembe dizisi olduğunu söyledi ve “Yeni başlayan diziler pembe dizi DNA’sına sahip. Bu dizilerde imkansız aşklar, güçlü entrikalar ve doz aşımı dram var. Bu furyanın yeni işi Üç Kız Kardeş dizisi, Türk izleyicisi için değil de Latin pazarı için çekilmiş gibi duruyor.” dedi.

Üç Kız Kardeş’e eleştirmenlerden ilginç yorum! Türkiye değil de Latin Amerika için çekilmiş gibi! 9

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan Üç Kız Kardeş yeni bölümleri ile her Salı Kanal D’de…