Ana sayfa Sosyal Medya Usta oyuncu Nazan Kesal, Oğlum dizisinde tüm dengeleri altüst etmeye geliyor!..

Usta oyuncu Nazan Kesal, Oğlum dizisinde tüm dengeleri altüst etmeye geliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay–  Show TV’de Çarşamba akşamları ekrana gelen Ay Yapım imzalı ‘Oğlum’ dizisi ilk bölümüyle çok konuşuldu.

Dizinin bu hafta üçüncü bölümü yayınlanacak. Yeni bölümü heyecanla beklenen dizinin ekibine usta bir oyuncu daha katıldı. Nazan Kesal izleyenlere birçok duyguyu bir arada tattıran dizide ‘Perma Canan’ karakterine hayat verecek.

Nazan Kesal instagram hesabından yaptığı paylaşımda heyecanını takipçileriyle paylaştı. Oğlum’da Songül Öden’in canlandırdığı ‘Zeynep’ karakterinin annesine hayat verecek olan oyuncunun paylaşımı hayranlarını da heyecanlandırdı.

Usta oyuncu Nazan Kesal, Oğlum dizisinde tüm dengeleri altüst etmeye geliyor!.. 7

En son, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ‘Sevda’ karakterini canlandıran Nazan Kesal ekranlara ara verdiği süreçte tiyatro sahnesinde hayranlarıyla buluştu.Usta oyuncu yeni sezonda Show TV’nin Ay Yapım imzalı, gerek hikayesi gerekse oyunculuklarıyla büyük ses getiren Oğlum dizisini tercih etti.

Küçük bir çocuğun ölümüyle hayatları değişen iki ailenin umut dolu hikayesinin anlatıldığı Oğlum’da Nazan Kesal kilit bir role hayat verecek ve tüm dengeleri değiştirecek.

Dizinin yayınlanan 3. bölümünün tanıtımında; Nazan Kesal’ın canlandırdığı  ‘Perma Canan’ karakterinin kızı Zeynep ile arasındaki fikir ayrılıklarının ilk sinyalleri verildi. Canan’ın hikayede dengeleri nasıl değiştireceği şimdiden merak konusu oldu.

Proje ve senaryo tasarımı Ahmet Katıksız’a ait olan, senaryosunu Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’ın kaleme aldığı, Oğlum’un yönetmen koltuğunda Gökçen Usta oturuyor.

Oğlum’un oyuncu kadrosunda Nazan Kesal ile birlikte Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı gibi birçok başarılı isim yer alıyor.