Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in Aşk Taktikleri filmi izlenme rekoru kırdı! Oyuncunun sevgilisi Oğuzhan Koç’tan yanıt gecikmedi!

Demet Özdemir’in Aşk Taktikleri filmi izlenme rekoru kırdı! Oyuncunun sevgilisi Oğuzhan Koç’tan yanıt gecikmedi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın başrolünde yer aldığı romantik komedi türündeki Aşk Taktikleri filmi Netflix’teki başarısını sürdürüyor. 11 Şubat’ta gösterime giren filmin izlenme oranları hızlı bir şekilde artıyor.

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen ve sadece Türkiye’de değil tüm dünyada hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Demet Özdemir’i hayranlarıyla buluşturan Aşk Taktikleri vizyona girer girmez Netflix’teki izlenme rakamlarını alt üst etmişti.

Film neredeyse 10 günde 16 milyon 860 bin kişi tarafından izlenerek dünya sıralamasında birinciliğe yükseldi. Demet Özdemir ‘in evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi şarkıcı Oğuzhan Koç da sosyal medya hesabından Aşk Taktikleri  filminin başarısını kutlayarak Demet Özdemir’e ‘As bayrakları’ çağrısında bulundu.

Demet Özdemir'in Aşk Taktikleri filmi izlenme rekoru kırdı! Oyuncunun sevgilisi Oğuzhan Koç'tan yanıt gecikmedi! 7

Demet Özdemir de Oğuzhan Koç’a ‘Asarsam görürsün’ yanıtını verdi. Çift arasında yaşanan bu diyalog ikilinin hayranlarını mutlu etti.

Geçtiğimiz haftalarda Demet Özdemir’e yaptığı sürpriz evlilik teklifiyle adından söz ettiren Oğuzhan Koç da Aşk Taktikleri filminin başarısıyla gurur duyuyor.

Aşk Taktikleri filminin Netflix’teki bu başarısı Demet Özdemir’in kariyerinde daha da büyük bir sıçrama yapmasını sağladı. Güzel oyuncunun hayranları şimdi Özdemir’in bir diziyle ekranlara dönmesini bekliyor. Ünlü oyuncunun adı, yaz aylarında Türkiye’deki yayınına başlayacak olan Disney Plus’ın yeni projeleriyle geçiyor.