Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş’in reytinglerini gören Berker Güven’in dansı sosyal medyaya damga vurdu!

Üç Kız Kardeş’in reytinglerini gören Berker Güven’in dansı sosyal medyaya damga vurdu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş isimli dizi, Kanal D ekranında salı akşamları yayınlanmaya devam ediyor.

İlk iki bölümünde hedeflenen reyting oranlarına ulaşamayan dizi 8 Mart akşamı yayınlanan üçüncü bölümünde yüzleri güldürdü.

Üç Kız Kardeş üçüncü bölümüyle, Tüm kişiler kategorisinde 6’lı seviyelere çıkarak ikincilik elde etti. AB ve ABC1 kategorilerinde dördüncülük elde eden dizi bu kategorilerde de iyi reytingler aldı.

Dizide ‘Somer’ karakterini canlandıran oyuncu Berker Güven artan reyting oranlarını görünce, Tarkan’ın ‘Kuzu Kuzu’ şarkısı eşliğinde dans etti. Oyuncunun dans ettiği görüntüler sosyal medyaya damga vurdu.

 

Somer karakterinde Berker Güven’in sergilediği performansı çok iyi bulan izleyiciler, hikayenin içinde ise Somer’in Türkan’a büyük bir aşkla bağlanmasını heyecanla bekliyor. Sevgisiz bir ortamda büyüyen Somer karakterinin, sevgi dolu Türkan ve ailesini görmesi onun fikirlerini değiştirdi.

Türkan ile Somer karakterlerinin normal bir evli çifte dönüşme ihtimalleri izleyicileri gelecek bölümleri takip etmeye sevk ediyor.

Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Üç Kız Kardeş dördüncü yeni bölümüyle 15 Mart salı akşamı Kanal D ekranında izleyiciyle buluşacak.