Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş’in yükselişi çok hızlı! Reyting fatihi dizi yurt dışına açıldı bile!

Üç Kız Kardeş’in yükselişi çok hızlı! Reyting fatihi dizi yurt dışına açıldı bile!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Salı akşamları Kanal D’de ekrana gelen Üç Kız Kardeş dizisi başladığı günden bu yana fırtınalar estirmeye devam ediyor. Her hafta gösterdiği istikrarlı yükseliş trendiyle reytinglerde birinciliğe yükselen dizi daha yeni başlamasına rağmen yurt dışına satıldı bile.

Aynı zamanda başrol oyuncusu olan İclal Aydın’ın aynı adlı eserinden uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi ekrana geldiği ilk günden bu yana hızlı bir yükseliş grafiği sergiliyor. Birkaç hafta içinde reytinglerde yükselen ve ATV’nin çok iddialı yapımı Destan’ı zirvedeki yerinden eden Üç Kız Kardeş dizisi daha altıncı bölümünde yurt dışına satıldı.

Kanal D International, Cannes’da düzenlenen içerik fuarı MIPTV’de uluslararası camianın karşısına çıkan Üç Kız Kardeş dizisinin İsrail, Makedonya ve Romanya’ya satıldığını açıkladı. Bu üç ülke, Üç Kız Kardeş’in gösterileceği ilk yabancı ülkeler olacak. Dizinin başladıktan kısa süre içinde üç ülkeye birden satılması büyük bir başarı olarak gösteriliyor.

Üç Kız Kardeş’in yükselişi çok hızlı! Reyting fatihi dizi yurt dışına açıldı bile! 7

Kanal D’nin üst üste başarılı dizilere imza attığı son dönemdeki en iyi çıkış yapan projelerinden biri olan Üç Kız Kardeş’te Reha Özcan, İclal Aydın, Özgü Kaya, Berker Güven, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu rol alıyor. Dizi yayınlandığı her bölümüyle gündem olurken sosyal medyada da çok konuşuluyor. Özellikle Özgü Kaya ve Berker Güven tarafından canlandırılan Türkan ve Somer karakterlerinin enerjisi çok beğenildi.

Üç Kız Kardeş, ilk haftalarda sessizce bir girişle reytinglerde ortalama bir düzeydeydi. Dördüncü haftada ise bir anda herkesi şaşırtan bir şekilde reytingde birinci sıraya yerleşti. Üstelik ATV’nin çok büyük iddialarla ekrana getirdiği Destan dizisini yerinden etti. Dizi başarısını istikrarlı bir şekilde sürdürüyor ve birinciliği elden bırakmıyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin özellikle Latin Amerika ülkelerinde çok büyük ilgi görmesi bekleniyor. Milliyet gazetesi köşe yazarı Sina Koloğlu, dizi yeni başladığında sosyal medya hesabından yaptığı değerlendirmede Üç Kız Kardeş dizisinin Latin Amerika ve İspanya’da çok beğenileceğini düşündüğünü yazmıştı. Sina Koloğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Her türlü dram ve entrika bulunur. Üç Kız Kardeş için söylenecek; ‘itina ile dram ve entrika işlenir’. Özellikle total izleyicide karşılığı olacağı kanaatindeyim. Latin Amerika ve İspanya’da da beğenileceğini tahmin ediyorum” diye yazmıştı.