Ana sayfa Sosyal Medya Yağız Can Konyalı, Hakim dizisiyle birlikte çok keyifli bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor!

Yağız Can Konyalı, Hakim dizisiyle birlikte çok keyifli bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin parlayan genç oyuncuları arasında yer alan Yağız Can Konyalı, Bein Connect platformunda yayınlanan Erkek Severse isimli dizide Cenk isimli karakteri canlandırıyor. Erkek Severse isimli dizinin 26. bölümüyle birlikte yakında final yapması bekleniyor.

Başarılı oyuncunun yeni dizi projesi ise Atv ekranlarında yayınlanmaya başlayan, kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Yurdaer Okur, Ebru Özkan, Uğur Yücel, Hasibe Eren, Seda Akman, Burcu Kara gibi etkili oyuncuların yer aldığı Hakim dizisi oldu.

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunu olan Yağız Can Konyalı, oyunculuk kariyerine 2006 yılında İlk Aşk filmi ile adım atmıştı. Oyuncu bugüne olan süreçte tiyatrodan hiç kopmadı. Dizi, film gibi projelerle birlikte oyuncu için tiyatronun da önemi büyük.

Yağız Can Konyalı, Hakim dizisiyle birlikte çok keyifli bir projeye imza atmaya hazırlanıyor! 4

Yağız Can Konyalı, Türkiye’nin en öncü sanat kurumlarından Zorlu PSM ve Akbank Sanat, Akbank Çocuk Tiyatrosu’nun 50. yılında, bir Peter Pan uyarlaması olan “Peter Pan ve Varolmayan Ülke” müzikalinde seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. Genç oyuncuyu Peter Pan olarak izleyeceğimiz müzikalde Wendy karakterini Elif Gülalp, Kaptan Kanca’yı Sami Levi ve Tinkerbell’i Su Sonia Herring canlandıracak.

Müzikal, her akşam kardeşlerine masallar anlatıp onları tatlı bir uykuya uğurlayan Wendy’nin, her zamankinden farklı bir gece yaşayarak, masalların büyümeyen çocuğu Peter Pan ve onun koruyucu perisi Tinker Bell ile tanışmasıyla başlıyor. Kahramanlar, peri tozunun etkisinde Varolmayan Ülke adında bir adaya yolculuğa çıkarak, büyüleyici, heyecanlı ve beklenmedik maceralara atılıyorlar.

Yağız Can Konyalı, Hakim dizisiyle birlikte çok keyifli bir projeye imza atmaya hazırlanıyor! 5

Metin ve söz yazarlığını Mehmet Ergen, müziklerini Tuluğ Tırpan bestelediği, koreografisini Beyhan Murphy üstlendiği “Peter Pan ve Varolmayan Ülke” müzikali, 27 kişilik oyuncu kadrosu ve özel şovlarıyla, sadece çocuklara değil yetişkinlere de ilham vermeyi ve dünyalarını daha da renklendirmeyi amaçlıyor.

Tüm yıl gösterimlerine devam edecek müzikal, 23 Nisan tarihinden itibaren Zorlu PSM’de izleyicileriyle buluşmak için hazır olacak.