Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam son 3 bölümünü izlemek için geçerli bir neden var!

Aşk Mantık İntikam son 3 bölümünü izlemek için geçerli bir neden var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam isimli dizinin yeni bölümünü heyecanla bekleyen dizi hayranları, finale son 3 bölüm kaldığını da biliyor. Cuma akşamları yayınlanan dizinin 40. yeni bölümünü 8 Nisan akşam saat 20.00’dan sonra Fox TV’de bulabilirsiniz.

Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin güçlü partnerliği sayesinde bu noktaya kadar gelmeyi başaran dizi, aslında büyük bir başarı öyküsü. Yurt dışı satışları da gayet iyi olan Aşk Mantık İntikam’ın son 3 bölümünü izlemek için seyircilerin geçerli bir nedeni var.

Dizide Esra karakterini canlandıran Burcu Özberk’in önceki hafta yaptığı açıklama ile 42. bölümün final olduğunu söylemesi bazı izleyicilerin tepkisini çekmişti. 39. bölüm öncesinde yapılan bu açıklamanın ardından dizinin reytinglerinin ciddi şekilde düşmesinin nedenlerinden birisi de Burcu Özberk olarak gösterilmişti.

Aşk Mantık İntikam son 3 bölümünü izlemek için geçerli bir neden var! 7

Ünlü oyuncunun final tarihini açıkladığı için bazı dizi hayranlarının izlemeyi bıraktığı şeklindeki eleştiriler sosyal medyada devam ederken, son 3 bölümü izlemek için nedenler de var. Ozan ve Esra karakterlerinin artık mutluluk anlarına şahit olacaksınız. Ayrıca iki karakterin atışmaları, birbirlerine karış yaptıkları hoş jestler ve küçük kavgalar da hikayenin son bölümlerinin neşeli bir şekilde geçmesini sağlayacak.

İşte bu noktada da Aşk Mantık İntikam dizisi hayranları için 40. bölüm de önem taşıyor… Dizinin bu bölümünde Esra ve Ozan sonunda beraberdirler. Mutluluklarını bozmamak için tartışmamaya, kavga etmemeye karar verirler. Başarırlar da. Fakat bu durum ilişkilerinin dengesini bozar. Esra evliliklerinin bir rutine girdiğini fark edince bunu düzeltmeye karar verir.

Aralarındaki ateşi geri getirecektir ama olaylar planladığı gibi gitmez. Ozan, Esra’yla gittiği yemeği mahvedince Esra, Zeyno ve Elif’le küçük bir direniş başlatır. Ozan ise Eko ve Musa ile karşı direniş başlatacaktır. Mahalleye sıçrayan olay ortamın iyice gerilmesine neden olur. Esra ve Ozan’ın arasındaki bu çatışma ateşlerini geri getirse de artık yeni bir sorunları vardır. Şirketi almak isteyen karanlık bir adam beklemedikleri bir anda hayatlarını alt üst eden bir hamle yapacaktır

İşte Aşk Mantık İntikam dizisinin 40. bölümünden dikkat çekici bir fragman: