Ana sayfa Dizi Fragmanları Çukur’un kardeş dizisi Üç Kuruş’tan ilk fragman geldi!

Çukur’un kardeş dizisi Üç Kuruş’tan ilk fragman geldi!

tarafından ker_def

Üç Kuruş dizisi yakında Show TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Ünlü isimlerin bir araya geldiği dizi Çukur’un kardeş dizisi olarak da ifade ediliyor… Ay Yapım imzalı olan Üç Kuruş, Çukur kadar etki yapması beklenen bir yapım konumunda.

Üç Kuruş dizisinin fragmanında; “Ben Hiç Yapmadım Diyebilir Misin? İçindeki Irkçıyla Yüzleşmeye Hazır Mısın?” diye bir mesaj var ve çok dikkat çekiyor. Uraz Kaygılaroğlu, Nesrin Cavadzade, Civan Canova, Ekin Koç, Ahmet Rıfat Şungar, Damla Makar, Nursel Köse, Aslıhan Malbora ve Burak Altay gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin ilk fragmanı da yayınlandı.

Ay Yapım’ın ‘İçerde’ ve ‘Çukur’ dizilerinin ardından pazartesi günleri Show TV’de yayınlanacak, yeni dizisi ‘Üç Kuruş’ izleyicilerle buluşmak için hazırlanıyor. İlk teaser’ı yayınlanan dizinin konusu ve oyuncuları şimdiden büyük merakla bekleniyor.

Ay Yapım, yepyeni ve iddialı projesi ‘Üç Kuruş’ için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yayınlanan ilk teaser’ında yer alan “Ben Hiç Yapmadım Diyebilir Misin? İçindeki Irkçıyla Yüzleşmeye Hazır Mısın?” sözleriyle dikkat çeken yapımın hikayesi şimdiden sosyal medyada merak konusu oldu.

Senaryosu Murat Uyurkulak ile Damla Serim’in kaleminden çıkan dizinin yönetmenliğini yine ‘İçerde’ ve ‘Çukur’ projelerinden tanıdığımız Sinan Öztürk üstleniyor.

‘Üç Kuruş’ yakında Show TV’de!