Ana sayfa Dizi Analiz Üç Kuruş dizisinde Kartal ile Korkmaz karşı karşıya geliyor!

Üç Kuruş dizisinde Kartal ile Korkmaz karşı karşıya geliyor!

tarafından ker_def

Üç Kuruş dizisi pazartesi akşamları izleyicilerle Show TV ekranında buluşuyor. Hikayesi ile etkileyen, güçlü oyuncu kadrosu ile de beğenileri toplayan dizinin son dönemde biraz reyting düşüşü yaşadığı da gözleniyor.

Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un başarılı performansları ile çok ilgi gördüğü Üç Kuruş dizisinde 13. yeni bölüm 7 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak. Yeni bölümde önemli olaylar izleyicileri bekliyor. Peki neler yaşanacak? İşte detaylar: Kartal mahalledeki geçim sıkıntısına çare bulmak için Azade’nin ona verdiği tehlikeli görevi kabul eder. Efe’ye rağmen harekete geçen Kartal ölümle burun buruna gelince, işler içinden çıkılmaz hale gelir.

Ailesini korumak isteyen Oktay, Efe’den Neriman’ın Ferhan’la neden görüştüğünü öğrenmesini ister. Leyla’nın da Ferhan’la görüştüğünü öğrenen Efe, Leyla’yla yüzleşir. Bahar ise Leyla’nın yardımıyla Kartal’a bir sürpriz hazırlar ve aralarındaki buzları eritmeyi başarır.

Kartal’ın yeni görevinde karşı karşıya kalacağı Baybars’ın has adamlarından Korkmaz’ın oyuna dahil oluşu beklenmedik sonuçlar doğuracaktır.

Senaryosunda Damla Serim ve Eset Akçilad yazdığı ve Sinan Öztürk yönetmenliğini yaptığı dizide; Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova gibi önemli oyuncular da bulunuyor.

“Üç Kuruş”, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!