Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde kilit isim Ceyhun Mengiroğlu oldu

Yasak Elma dizisinde kilit isim Ceyhun Mengiroğlu oldu

tarafından ker_def

Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisine Ekin karakteri ile katılan Ceyhun Mengiroğlu, hikayede kilit bir noktaya geldi… Sami’nin oğlu Ekin karakterine hayat veren oyuncu, dizinin 130. bölümünde bir anda öne çıkacak.

Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Berk Oktay ve Murat Aygen’in başrollerinde yer aldığı dizinin 130. yeni bölümü 7 Şubat Pazartesi akşamı ekrandaki yerini alacak. Yeni bölümde Kumru, ne yaparsa yapsın Yıldız ile babası Doğan’ın yakınlaşmasını engelleyemiyor.

Çağatay ve Ender arasında farklı bir durum yaşanırken, Kumru’nun hamile olması ise hikayede yeni bir dönemi başlatacak.

Çağatay, Ender’in evlilik teklifi karşısında şaşırmış olsa da, kimseyle anlaşma yapmaya yanaşmaz. Ayrıca Çağatay’ın Yıldız’dan da vazgeçmediği görülecek.

Herkes için kilit isim olan Sami’nin oğlu Ekin’e herkes kendi yöntemleriyle ulaşmaya çalışır. Ekin, dizide bir hayli öne çıkıyor. Sami’nin intikamını alması için Ender, Ekin’i ikna etmeye çalışacak. Şayet Ender ve Çağatay birlikteliğine Ekin de katılır ise, şirkette dengeler Doğan’ın aleyhine gelişecek.

Ayrıca Kumru ne yaparsa yapsın, Doğan ve Yıldız’ın yakınlaşmasına mani olamaz… Doğan’ın Yıldız’a karşı yaklaşımı hem Halit hem de Çağatay’dan daha farklı. Bunu gören dizi hayranları Doğan’ın Yıldız’ı gerçekten istediğini düşünüyor.