Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kuruş dizisinde Kartal oğluna kavuştu, izleyici gözyaşı döktü!

Üç Kuruş dizisinde Kartal oğluna kavuştu, izleyici gözyaşı döktü!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Üç Kuruş’un yeni bölümünden nefes kesen ilk tanıtım yayınlandı. Kartal’ın oğluna kavuşup ona sarıldığı tanıtımda Baybars’ın Şahin’e “Abini kaybetmeye hazırlıklı ol!” demesi dikkat çekiyor.

Efe ve Leyla’nın neden birlikte nezarethanede olduğu akıllarda soru işareti oluştururken, Azade uğradığı silahlı saldırıda yaralanıyor. Azade’ye kimin saldırdığı ise merak konusu oluyor. Çarpıcı gelişmelerin yaşanacağı yeni bölüm şimdiden büyük bir heyecanla bekleniyor.

Üç Kuruş dizisinin 19. bölüm finalinde; Kartal, oğlu Ateş’in sevdiği şeyleri alarak heyecanla Bahar’ın kaldığı otele gitti. Burada havai fişek patlatan Kartal, elinde balonlarla ve kucağında bir yavru köpekle ilk kez Ateş’i gördü.

Kendisini görünce el sallayan ve “Baba!” diye seslenen Ateş’in karşısında gözyaşlarını tutamayan Kartal, duygu dolu anlar yaşadı.

Üç Kuruş dizisinde Kartal oğluna kavuştu, izleyici gözyaşı döktü! 7

Senaryosunda Damla Serim, Eset Akçilad ve Berrin Tekdemir’in imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki ‘Üç Kuruş’un kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova gibi önemli isimler buluştu.‘Üç Kuruş’ yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!