Ana sayfa Sosyal Medya Şoklara girmiş şekilde okuyorum! Burcu Özberk’in bir türlü kurtulamadığı dedikodu!

Şoklara girmiş şekilde okuyorum! Burcu Özberk’in bir türlü kurtulamadığı dedikodu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisi, Aşk Mantık İntikam isimli dizide çok iyi bir partner oldu. 42. bölümü ile birlikte Nisan ayının 22’sinde izleyicilerine veda edecek olan dizide güzel bir uyum yakalandı. Başrol ikilisinin güçlü enerjisi ve iyi uyumları da hikayenin uzun süre devam etmesinde en önemli etkendi…

Burcu Özberk ile İlhan Şen, sosyal medyada da hoş pozlar paylaşınca birçok dizi hayranı aralarında bir ilişki olup olmadığını merak etti. Magazin basınında da gündem olan ve bir süredir konuşulan bu konu, hala gündemden düşmedi.

42. bölüm ile birlikte diziye veda edeceklerini ve çok iyi bir ekip ile çok güzel bir proje yaptıklarını açıklayan Burcu Özberk, partneri İlhan Şen ile ilgili sorularla da karşılaştı.

Şoklara girmiş şekilde okuyorum! Burcu Özberk'in bir türlü kurtulamadığı dedikodu! 7

Ünlü oyuncu, hiçbir ilişkisinin olmadığını gülerek açıkladı. Kendisine İlhan Şen’i soran muhabirlere hiç kızmadan ve içinden geldiği gibi yanıt veren oyuncu, şunları söyledi:

“Çıkan aşk hikayelerini gerçekten şoklara girmiş bir şekilde okuyorum. İlişkim yoktur. İlişkim olursa saklamam. Şuna inanamıyorum, öyle bir ilişki yok. İlişkisi var diye bir haber çıkıyor, sonra ayrıldı diye bir haber çıkıyor. Bu ne kadar doğru olabilir sizce? İlhan ile ilgili yapılan haberden sonra sevgili olduğumuzu düşündük.

Serkay çok yakın arkadaşım aynı mekanda denk geldik, sohbet ettik, bir şey denildi. Murat ile hala görüşüyorum, onunla ilişkisi var denildi. İlişkim yok. Kalbim kapalı değil ama ilişki yaşamak farklı bir şey. Özellikle 30 yaşından sonra bir kadının düzgün bir birliktelik yaşaması önemli bir şey. Ben daha romantik bir insanım, o romantizmden uzaklaşmadığım için de kalbim kapalı değil. Seçici de değilim. Her şey olması gerektiği gibi olacaktır.”