Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisinde katılan Bora Akkaş’tan beklentiler çok yüksek!

Üç Kuruş dizisinde katılan Bora Akkaş’tan beklentiler çok yüksek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım’ın büyük beklentiler ile izleyicilerle buluşturduğu, Show TV ekranında yayınlanan Üç Kuruş dizisinde işler yolunda gitmiyor. Ekin Koç ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başarılı başrol performansının yanı sıra; Nursel Köse, Aslıhan Malbora ve Nesrin Cavadzade’de kadın başroller olarak işlerini başarıyla sürdürüyor. Ancak dizinin reytingleri beklentilerin altında gerçekleşiyor.

Sezon başında daha iyi oranlar alan Üç Kuruş dizisine 2022 yılı yaramadı. İzleyici ilgisinin git gide azalmakta olduğu reyting rakamlarına yansıyor. Böyle bir durumda çıkış arayışı içinde olan senaristler yeni bir karakteri de hikayeye dahil etti.

Show TV’de sezon başında yayınlanan İçimizden Biri isimli dizide, Özge Yağız ile Bora Akkaş başrolde yer almıştı. Dizi 6 bölüm sürdü ve Bora Akkaş, şimdi Üç Kuruş dizisiyle hayranların karşısına çıkacak. Özge Yağız’ın da aynı kanaldaki Baba dizisi ile anlaştığını belirtelim.

Üç Kuruş dizisinde yeni karakter merakla beklenirken, geçen bölümde Zafer Algöz’ün canlandırdığı Nezih karakteri de hikayeye veda etmişti. Senaristler Bora Akkaş’ın canlandıracağı yeni karakter ile hikayede heyecanı ve merakı daha da artırmaya çaba harcayacak. Oyuncunun bugüne kadarki performansını iyi bilen hayranları Üç Kuruş dizisinde de fark yaratacağını biliyor ve beklentileri yüksek tutuyor.

Üç Kuruş dizisinin reytinglerde yükselebilmesi için de bu tür adımların da atılması şart. Bakalım Bora Akkaş’ın katkı sunacağı yeni bölümlerin reytingleri nasıl gelecek? İzleyip gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.