Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisindeki Derin karakteri Melis Sezen’e çok şey öğretti!

Sadakatsiz dizisindeki Derin karakteri Melis Sezen’e çok şey öğretti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Melis Sezen son dönemin öne çıkan, yetenekleri ve zarafetiyle de adından konuşturan kadın oyunculardan birisi oldu… Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Derin karakteri ile izleyicilere çok farklı duygular yaşatan oyuncu, bu karakter sayesinde de çok şey öğrendi.

Geniş bir hayran kitlesi elde eden oyuncu, ayrıca dizinin yurt dışında yayınlanması ile birlikte yabancı hayranlar da edinmeye başladı. Derin karakterinin kendisi için ne kadar önemli olduğunu Alem dergisindeki röportajında açıklayan oyuncu, “Derin’i çok seviyorum. Ona hayat verdiğim için ne kadar mutlu olduğumu, onunla ne çok şey öğrendiğimi anlatamam. Ama o aşkta başka bir seviyede. Kimse onunla yarışamaz” açıklamasını yaptı.

Sadakatsiz dizisindeki Derin karakteri Melis Sezen'e çok şey öğretti! 8

Yer aldığı projelerin aynı zamanda kendisini tanıma konusunda da önemli bir noktada olduğunu anlatan oyuncu, şunları söyledi: “Hepsi bambaşka yönlerimle tanışmamı, kendimi daha çok keşfetmemi ve bir oyuncu olarak her zaman daha çok öğrenmemi sağlıyor. Şimdi yeni yarışma programımız “Maska Kimsin Sen” de hiç yapmadığım bir şey yapıyorum ve dedektif oluyorum. Kendimi hiçbir zaman kısıtlamayı ve kalıplara sokmayı sevmem, bu nedenle bambaşka bir platformda yeni bir yönümü daha keşfettiğim için çok heyecanlıyım.”

Sadakatsiz dizisindeki Derin karakteri Melis Sezen'e çok şey öğretti! 9

Aşkın hayatının her yerinde olduğunu anlatan oyuncu, ” Onu kavram olarak sadece romantik anlamda kısıtlamıyorum” ifadesini kullandı.

Aşık olduğunda nasıl biri olduğu sorusunu ise oynucu şu sözlerle yanıtladı: “Bilmiyorum dışarıdan kendimi göremiyorum ama tam bir sevgi kelebeği oluyorum. Gülüşmeler, heyecanlar… Bir şeyler hissettiğim kişiyle fölrt etmeyi çok seviyorum. Hatta bence en güzeli çoğu insanın da aşkta en sevdiği kısımlardan biri olan o baştaki flört, heyecan, paslaşmalar…”