Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde reyting düşüşü senaristlere büyük uyarı oldu!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde reyting düşüşü senaristlere büyük uyarı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Evlilik Hakkında Her Şey, kanalın bu sezon en iyi çıkış yapan dizilerinden birisi oldu. 11 dizi ile sezona başlayan Fox TV, tam 7 dizisini bu süreçte kaybetti.

Yasak Elma dışında; Mahkum, Aşk Mantık İntikam, Evlilik Hakkında Her Şey, Kanunsuz Topraklar isimli diziler ayakta kalan yapımlar oldu. Salı akşamları yayınlanan ve evliliklerin iç yüzünü göstermesi bakımından kadın izleyicilerin daha çok dikkatini çeken yeni dizinin gidişatının sıkıntılı olduğunu gözlemleniyor.

Hikayeye aksiyon katacak ve izleyicilere çok farklı mesajlar verecek olan davaların azalması ve hikayenin tek düze bir hal almaya başlaması dizi hayranlarının eleştirisini alıyor.

Birçok izleyici Çolpan’ın duayen avukatlığından örnekler görmek istiyor. Ayrıca Sanem’in entrikalarla kazandığı davaların da heyecan katabileceği dizinin hikayesine yönelik olarak bazı düzenlemeler olursa izleyici ilgisi yeniden artışa geçecektir.

Azra, Sergen ve Yıldırım arasında yaşanan son dönemdeki olayların artık izleyicileri sıkmaya başladığı ve tek düze bir dizi haline getirdiği eleştirileri sosyal medyada yayılıyor.

Hala ilk 10 program arasına girmeyi başaran Fox TV dizisi, tüm izleyici gruplarında ortalamanın üzerinde reytingler elde ediyor. Ancak sezonun başlarında daha heyecanlı bölümlerin en çok izlenen programlar arasında ilk 3’te diziye yer açtığı dönemler olmuştu.

Evlilik Hakkında Her Şey’de yaşanan izleyici kaybının hikaye ile yeniden eski seviyesine getirilmesi mümkün ama senaristler bu durumun farkına varıp da adım atacaklar mı? Dizi hayranları bu sorunun yanıtını merak ediyor.