Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisinde Uraz Kaygılaroğlu büyük şaşırttı!

Üç Kuruş dizisinde Uraz Kaygılaroğlu büyük şaşırttı!

tarafından zk zk

TelevizyonGaazetesi.com / Detay – Show TV’de Pazartesi akşamları ekrana gelen Üç Kuruş dizisi, Ay Yapım’ın Çukur dizisinin ardından fenomen olmaya aday bir projesi olarak lanse edildi. Dizi, Roman mahallesinde geçen hikayesi ile belli bir kitleye ulaştı. Uraz Kaygılaroğlu’nun Kartal isimli bir Roman karaktere hayat verdiği hikayede başarılı bir perfomans sergilemekte.

Nesrin Cavadzade’nin hayat verdiği Bahar ile bambaşka dünyaların insanı olan Kartal, bu haftaki bölümde izleyenleri hayli etkileyen bir durumla karşı karşıya kaldı.

Kartal’ın Nedim’den kurtulmak için akıllıca bir planla onun kızı Bahar’la evlenmesi herkesi şaşırtan bir gelişme olmuştu. Romanların herkesin malumu gösterişli düğünlerinden birinin yaşanması bekleniyordu Üç Kuruş dizisinde ama bu beklenti boşa çıktı ama herkesi derinden etkileyen sahneler ortaya konuldu.

Dizi için imaj değiştiren ve saçlarını sarıya boyatan Uraz Kaygılaroğlu, bir Roman karakter olan Kartal’ı o kadar başarılı oynuyor ki izleyen herkesi kendisine inandırmayı başardı.

Bu arada dramatik sahnelerin hakkını verdiğini de kabul etmek gerekiyor ki 5. bölümü izleyip de Kartal’ın haline gözleri dolmayan neredeyse yoktu!

Kartal’ın kardeşini arama sahnesinde dramatik anlar yaşandı. Kardeşini gördüğünü sanan Kartal, çocukluğundan anıları hatırlayarak gözyaşları içinde kaldı. Sosyal medyaya da damgasını vuran o sahnede “Sen öldün” diyerek kardeşi Ferhan’a seslenen Kartal’ın hali herkesin içini yaktı. Efe’ye sarılarak gözyaşları içinde kalan Kartal’ın o anlarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…

Ekin Koç’un hayat verdiği komiser Efe’nin önünde göz yaşları içinde kalan Kartal’ın geçmişe dönerek hatırladıklarıyla izleyici de o sahnede kaldı adeta!

5. bölümün son sahnesi olan bu anlarda Kartal ve Efe’nin bu duygusal anlarda birbirlerine sarılması da ikili arasında başka bir dostluğun adımlarının atıldığının bir göstergesi oldu.

Diziyi takip edenler, oyuncuların başarılı performansları için pek çok yorum yaptılar…

Üç Kuruş dizisinde Uraz Kaygılaroğlu büyük şaşırttı! 11

Üç Kuruş dizisinde Uraz Kaygılaroğlu büyük şaşırttı! 12

Üç Kuruş dizisinde Uraz Kaygılaroğlu büyük şaşırttı! 13 Üç Kuruş dizisinde Uraz Kaygılaroğlu büyük şaşırttı! 14 Üç Kuruş dizisinde Uraz Kaygılaroğlu büyük şaşırttı! 15